Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezelnéd a helyzetet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnéd a helyzetet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A párommal 3 éve együtt vagyunk és most hétvégén elég nagy veszekedés volt náluk.Én nem voltam jelen de szóbakerültem.Anyósomék finoman arra céloztak hogy jó lenne ha szakítana velem a párom.(nem vagyunk 21-22 évesek vagyunk)Külön lakunk még mert nincs rá lehetőségünk hogy összeköltözzünk.Én tanulok ő jelenleg munkát keres.Akármit teszek azt érzem utál az anyósom,tényleg akármit megtettem amit elvárt és ennek ellenére is áskálódik.Ha ott vagyok akkor persze jópofizik nem mondja hogy baja lenne velem.Nem értem miért csinálja ezt és mit tehetnék.
2010. jan. 17. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem... nyírd ki! :D

Komolyra fordítva: nem az anyósodat szereted, hanem a párodat. És hidd el, hogy ő tudja hogy kivel mit kell csinálnia, bárki mondhat bármit.

(nálunk is hasonló a szitu, de én nem hagyom hogy anyum beleugasson a dolgomba)

24/F

2010. jan. 17. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a bunkó családtagokkal kell foglalkozni,hanem kizárólag azzal,akit szeretsz.Ha Ti szeretitek egymást,és kiálltok egymás mellett,akkor nem lesz gond.Hidd el,pár áspiskígyóval nekem is meggyűlt már a bajom,de mindig azt tartottam szem előtt,hogy nekem/nekünk mi a jó.
2010. jan. 17. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem minél nagyvonalúbban és szőr mentén kezeled, annál jobb. Ha minimálisan folysz bele a dolgaikba, nem kerülsz az útjába. Nekem is volt hasonló helyzetem, most is van, mondjuk most kedvesem nővérével. Nem keresztezzük egymás útját.
2010. jan. 17. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző,nálunk ugyanez van pepitában,csak ott nem nővér,hanem húg... :-) Amúgy tényleg nem jó belefolyni a dolgaikba,mert egy életen át ihatod a levét...
2010. jan. 17. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt pontosan nem tudjuk hogy az "anyós" mit lát ebben a kapcsolatban és azt sem tudjuk hogy miért akarja a párodat rábeszélni arra hogy ti szét menjetek. Állj elé és vond kérdőre a dolgot, egy biztos, hogy akkor nem futamodhat meg és kiderül az igazság. Lehet hogy csak nem vagy neki szimpatikus vagy csupán irigyel téged valamiben, passz. Ezt neked kell kideríteni és megoldani a problémát
2010. jan. 17. 15:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam vele beszélni régebben de nem lehet.Van amikor totál kedves és rendes velem.Az elmúlt hetekben még csodálkoztam is milyen aranyos erre tessék.Sosem voltam vele tiszteletlen ,segítettem neki és nem élek csapongó életet illetve a fiát se bántottam sosem.Talán az nem tetszik neki hogy másképpen vagyok nevelve mint ahogy ő a fiait neveli.Engem nem tud terrorizálni lelkileg sem mert én elengedem a fülem mellett de ezúttal úgy érzem túl messzire ment.Nagyon önfejű és szerinte ő tökéletes és sosem követ el hibákat(ezt meg is mondta) persze én sem vagyok tökéletes de úgy érzem ha neki meg a fiának igazából nem teszek semmi rosszat akkor ne mondjon ilyet.Ha meg mégis nem tetszik neki valami akkor mondja meg ne jópofizzon.
2010. jan. 17. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudja elfogadni, hogy a kicsi fia már felnőtt és nem csak az övé. És nem tudja elfogadni, hogy a kicsi fia életében más nők is vannak rajta kívül. És ez már egy hátrány. És különben, aki nem olyan mint én, az rögtön rossz és kerülendő. Ha egy ilyen emberrel találkozol, már előítélettel lesz veled és a normáitól való legkisebb eltérést se tud tolerálni.
2010. jan. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!