Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Örökbe fogadnátok cigány babát?

Örökbe fogadnátok cigány babát?

Figyelt kérdés
Egy két ismerősöm örökbefogadott babát, de mindannyian szőke kék szemű gyereket akart, még akkor is, ha sokkal később jutottak hozzá.Nálatok kizárt lenne, hogy sötétebb börű babát vigyetek haza?
2011. júl. 31. 13:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
75%
hahaha, minden kisbaba szürkéskék szemű :D meg esetleg kopasz is, akkor megnézik a családfát, hogy a felmenőknek milyen színeik voltak?
2011. júl. 31. 14:03
 22/66 anonim ***** válasza:
91%
Elnézést, amiért ilyet mondok, de a félig ázsiai az közel sem hasonlítható szerintem össze a kérdésben említett etnikummal. A teljesen ázsiai sem.
2011. júl. 31. 14:03
 23/66 anonim ***** válasza:
83%

múltkor láttam a megállóban egy terhes cigány nőt cigizni.

nem elég hogy cigány volt, cigány és terhes, de még olyan ostoba is, hogy fogalma sem volt arról, hogy nem kellene cigizni vagy magasról tett rá. na most ha kikapsz egy olyan babát akinek az apja két üveg tesco tengerész ital után felcsinálta a nőt, aki végig cigizte vagy itta vagy mindkettő a terhességét stb, és később ez kijön a gyereken akkor mit csinálsz? ez előfordulhat fehérnél is, de már aki úgy van vele hogy "úgyis leadja a kölyköt ha megszületik" az szerintem lehet, hogy nem vigyáz annyira, és ha tetszik ha nem, (nem a rendes normálisan élő, érettségizett, vagy diplomás cigányokról van szó) hanem a putris, két osztályt végzett cigányok azért elég ostobák, és gyakran terhesek. ha ő adja le? ... te meg kapsz egy szerencsétlen selejt babát akkor mivan?

2011. júl. 31. 14:04
 24/66 anonim ***** válasza:
76%

Én nem fogadnék örökbe cigány babát. Amíg baba aranyos aztán ahogy nő majd elkezd hasonlítani a fajtájához. Ahogy mondják a vér nem válik vízzé. Benne van a génjeikben a cigányság. Lehet nekik akármilyen nevelést adni attól még nem változnak meg.

Viszont örökbefogadnék olyat akinek nincs szőke haja és kék szeme de tudom róla hogy magyar.

Gyűlölöm a cigányokat,nem bírám elviselni ha egyel együtt kéne élnem és fel kéne nevelnem. Nyugodtan le lehet pontozni de ez a véleményem. Ráadásul a cigányokról tudjuk milyenek,lehet még a szülei felkeresnének és megölnének mert vissza akarják kapni a gyereküket. És hogy nem tudják a szülők hogy kinek adták örökbe a gyereket?? De igen! Egyik ismerősömet örökbefogadták,a szülei kérték hogy soha ne adják ki senkinek az adataikat,amikor a lány 15 éves volt a vér szerinti családtagok sorba kezdtek el gyűlni hogy meg akarják ismerni a gyereket (pedig nem roma!!)

A romákat a legtöbb magyar utálja ezért nehéz lenne együttélni azzal hogy esetleg kinézik,piszkálják a származása miatt.

Én ha meglátok egy cigányt kiráz a hideg,lehet az 1 éves,11 éves vagy 111 éves,akkor is. Hozzájuk nem nyúlnék.

2011. júl. 31. 14:07
 25/66 anonim ***** válasza:
84%
Az utolsó teljesen jogos tavaly volt a híradóban h állítólag cigány nők szándékosan gyógyszerezték magukat a terhesség alatt h fogyatékos gyerekük legyen mert így ugye jár a magasabb családi plusz mégtöbb segély...én csak remélni tudom h ez a hír nem igaz....
2011. júl. 31. 14:07
 26/66 anonim válasza:
58%

inkább akkor nem kéne gyerek

soha nem árulom el a bőrszínem főleg egy cigányér

2011. júl. 31. 14:08
 27/66 anonim ***** válasza:
86%
Én nem. Én is szőke( szőkésbarna) kék( vagy zöld) szemű babát szeretnék. Mivel mindketten szőkék vagyunk és a családban is mindenki az, nekem zöld szeme, a páromnak kék szeme van, valószínű, hogy a gyerekünk se egy feketehajú, sötétbőrű, cigánynak kinéző gyerek lenne. Ha örökbefogadnánk eyg cigány babát egyből észrevenné mindenki, hogy nem a miénk, bántanák az ovodában, iskolában, elmondanák neki, én meg nem szeretném, hogy megtudja, csak esetleg ha már naygobb és megérti. Tehát nem. Ha neadjisten nem lehetne gyerekünk, akkor addig várnék míg nem tudnék örökbefogadni egy olyan babát, akiről el lehetne hinni, hogy a miénk.
2011. júl. 31. 14:10
 28/66 anonim ***** válasza:
80%
Nem!
2011. júl. 31. 14:11
 29/66 anonim ***** válasza:
60%
És fehér terhest még nem láttál inni vagy cigizni? Mert én már igen. Egy diplomás színmagyar ismerősöm még meg is ideologizálta, miszerint ő annyira ideges cigi nélkül, hogy az többet árt a babának. A hülyeség nem bőrszín függő.
 30/66 anonim ***** válasza:
56%

az, hogy nem figyel oda a gyerekre terhesség alatt, hidd el, hogy ugyanugy a pakliban van a fehéreknél, sőt! a romáknál a terhes nő az isten, ezer oldalról őrizve, féltve van. és az, hogy egy cigány asszony örökbead egy gyereket, az épeszű gondolkodásra vall, mert lássuk be az óriási százalékok bizonytalan körülmények közé potyogtatnak babákat.

szóval szerintem, ha valaki annyira okos, hogy örökbeadja a gyermekét roma létére, nem gondolom, hogy végigbagózná a terhességet, illetve nem jobban, mint egy másik fehérbőrű asszony társunk.

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!