Egy két ismerősöm örökbefogadott babát, de mindannyian szőke kék szemű gyereket akart, még akkor is, ha sokkal később jutottak hozzá.Nálatok kizárt lenne, hogy sötétebb börű babát vigyetek haza?
Cigány purdét?: SOHA, akkor inkább egyáltalán ne legyen gyerekem.
Amúgy se szeretnék örökbe fogadni!
19/L
2011. júl. 31. 14:37
42/66 anonim válasza:
ha ez így lenne, elég sok kattant gyerek lenne, függetlenül attól, hogy honnan van. sőt, azok közül is mindenki kattant lenne, aki budapest belvárosában fogant, és született.
2011. júl. 31. 14:38
43/66 anonim válasza:
kedves 19/L
Ázsiai babát?: IGEN!
Néger babát?: NANÁ!
tudsz arról, hogy az általad felsoroltak közül mindegyiken van annyi rovás, mint az utóbbin? csak éppen te közvetlenül nem találkozol vele. buta vagy még.
2011. júl. 31. 14:40
44/66 anonim válasza:
hát elég sokan kattantak...
de a mi kutyánk kölyke tudod...
és az enyém, tudom hogy készült és rajtam múlik mennyi károsodás éri, de örökbefogadásnál már irtam, lutri, és szerintem cigánynál nagyobb az esély hogy nem figyelt, mint fehérnél...
lehet hogy 3:1 az arány, de mégis...nagyobb az esélye szerintem a cigónál.
2011. júl. 31. 14:41
45/66 anonim válasza:
Nem fogadnék örökbe. Nem azért, mert cigány, hanem mert hófehér bőrű vagyok (ahogy a párom, és a családom is), és szeretném, ha a leendő gyermekem (akár örökbefogadott, akár nem), hasonlítson rám, legalább ezekben az alap dolgokban. A sok negatív tapasztalatom miatt nem szívlelem a cigányokat (csak azokat, akik bebizonyították nekem, hogy ők nem olyanok, mint a többségük), de a cigány kisbabákkal semmi bajom. Orvosnak tanulok, koraszülött osztályon voltam gyakorlaton, és ugyanúgy szeretgettem a cigány kicsiket (mert sajnos a szüleik felelőtlenségéből volt belőlük bőven), mint bármelyiket. Sőt, talán őket picit jobban is, mert látszott a szülőkön, hogy ahogy hazaviszik, nem lesz ilyenben részük. De a kisbabák még ártatlanok. Ha idejében kerül normális környezetbe, akkor hiszek abban, hogy ő is normális lesz.
2011. júl. 31. 14:42
46/66 anonim válasza:
én azért remélem, hogy mivel maga az örökbefogadás nem egy pofonegyszerű dolog itthon, tehát tényleg nem beséltálsz a boltba és kihozod, aki neked tetszik, hanem egy baromira hosszú és elkeserítő vég nélküli procedúra, a kisbabára vágyó párok átértékelik ezeket a dolgokat.
2011. júl. 31. 14:50
47/66 anonim válasza:
Soha. Nevelhetném akárhogy, a vér nem válik vízzé... Egytől egyig gyűlölöm őket.
2011. júl. 31. 14:52
48/66 anonim válasza:
utolsó: csak gratulálni tudok.
2011. júl. 31. 15:01
49/66 anonim válasza:
Ne hülyéskedj már az nem hogy még nekem de még a szemetes kukának sem kell !!!
2011. júl. 31. 15:05
50/66 anonim válasza:
Szőke kék szemű babát?: IGEN!
Ázsiai babát?: IGEN!
Néger babát?: NANÁ!
-->szerintem a négerek nem sokkal különbek, mint a cigányok..Amerikában is tele van a börtön négerekkel..
Ha nem lehetne gyerekem, és örökbe kéne fogadnom, akkor csakis fehérbőrűt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!