Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Örökbe fogadnátok cigány babát?

Örökbe fogadnátok cigány babát?

Figyelt kérdés
Egy két ismerősöm örökbefogadott babát, de mindannyian szőke kék szemű gyereket akart, még akkor is, ha sokkal később jutottak hozzá.Nálatok kizárt lenne, hogy sötétebb börű babát vigyetek haza?
2011. júl. 31. 13:45
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
75%
Majd ha a pokol befagy!
2011. júl. 31. 14:13
 32/66 anonim ***** válasza:
15%
annyira nevetségesek vagytok.... elszomordtam a válaszaitokon.
2011. júl. 31. 14:13
 33/66 anonim ***** válasza:
61%

lehet hogy annyira "okos" hogy örökbe adja a gyerekét de annyira nem volt okos, hogy védekezzen...ha már nem bírja felnevelni... lehet, hogy benne van a pakliban az, hogy fehér anya is cigizett stb, de a cigány még mindig butább és szerintem többen vannak így vele mint a fehérek...

valóban nagy kultusza van a cigányoknál a terhességnek meg a terhes nőknek meg a babáknak, viszont az sem jellemző annyira hogy örökbe adnák, azért néha elkalapálják az Urak a nőiket függetlenül attól hogy terhesek e, meg tojva a tradícióra, nyílván, mert mindig terhesek.

2011. júl. 31. 14:14
 34/66 anonim ***** válasza:
29%
és nem értem, miért kell lepontozni, amiért én igenis örökbefogadnék egy kis csodát attól függetlenül, hogy fekete, fehér, hupilila? ostobák vagytok, ez az én véleményem, és nincs jogotok minősíteni.
2011. júl. 31. 14:14
 35/66 anonim ***** válasza:
32%
egyébként aki fehér és terhes volt, és akit láttam az már előtte foglalkozott az üggyel, vitamint szedett, rendszeresen orvoshoz járt, a kötelezőkön felül is, nagyon jól megnézte mit eszik stb, szóval nem, nem láttam még fehér terhest cigizni, viszont láttam cigányt.
2011. júl. 31. 14:15
 36/66 anonim ***** válasza:
53%

én meg fehér bőrű nőt láttam hideg kövön ücsörögni, és láncdohányozni, úgy, hogy már akkora vol a hasa, mint egy ház. a haverjaival volt. ettől mégsem mondom azt, hogy MINDEN FEHÉR CIGIZIK TERHESEN!! jézusom...

mellesleg az anyai ösztön egy olyan dolog, amit nagyon kevesen tudnak leszarni.

2011. júl. 31. 14:18
 37/66 anonim ***** válasza:
92%

Mellesleg aki örökbe akarja adni a gyerekét, akár fehér, akár cigány, az az esetek többségében úgy van a terhességével, hogy csak szabaduljon tőle mielőbb, és a legritkább esetben fog tartózkodni a káros szenvedélyeitől, mivel a gyereket úgyse ő fogja nevelni.

Egyébként sajnálatos módon igen sok olyan ismerősöm van (fehérek), akik cigiztek, ittak terhesen, hiába mondta nekik mindenki, hogy nem szabad.

Nyilván, hogy sok nő van, aki ilyenkor vigyáz magára, vitamint szed, stb., de ne mondjunk már olyan marhaságot, hogy a fehér nők MIND ezt teszik. Amelyik nem akarja megtartani a babáját, az tudod mikor fog terhesvitamint szedni, meg hasonlókat csinálni.

2011. júl. 31. 14:22
 38/66 anonim ***** válasza:
74%
jó, ezt megbeszéltük. akkor itt már nem arról van szó, hogy örökbefogadnál-e cigány gyereket, hanem örökbefogadnál-e gyereket. nem ugyanaz. egyébként továbbra is igen, hazahoznék egy babát, függetlenül attól, mennyit dohányzott az anyja, mennyire volt leszarva, annál jobban érdemel egy normális anyukát, és nem azt, hogy lelencben nőjön fel.
2011. júl. 31. 14:33
 39/66 anonim ***** válasza:
47%
ja csak győzzed fizetni a pszichiátert, meg a különórákat, speciális iskolát, gyógyszereket adott esetben ha a gyerek kattant lesz
2011. júl. 31. 14:37
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem fogadnék örökbe cigány lurkót.

Láttam pozitív példát örökbe fogadott roma gyerekre, de negatívat többet, persze fehér bőrűnél is lehetnek problémák és sajátnál is, de akkor már inkább kevesebb esély legyen a rosszra.

Tudod, amikor jóba kerül egy-kettő a saját vérével, nagyon el tud velük szállni a ló (ami az örökbe fogadó családon csattan), amúgy se túl szeretetre méltóak a cigányok (tisztelet annak a kevés kivételnek), de hogy még a családomban is ilyen lehetséges zűrt kelljen elviselni...

2011. júl. 31. 14:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!