Hogy látjátok? Saját nyomorúságomból belegázoltam nagyon a lány lelkébe.
Figyelt kérdés
Sajnálom Őt nagyon,ha magamat rendbe teszem,akkor javulhat a helyzet,vagy mihez fogjak?Ő sajnál engem,én sajnálom őt,és egyikőnk sem tud kilépni,engem megöl az,hogy úgy érzem beletapostam a legérzékenyebb,legfájóbb pontjába,de kritikusan nézem még most is,ami fáj nekem,mert tudom,hogy eddig nem oldottam meg magam.2011. júl. 14. 20:30
72/74 anonim válasza:
írj privit kérdező tudok szakembert ajánlani ha gondolod, kifejezetten fiatalokkal foglalkozik
73/74 anonim válasza:
Szia,én egy hasonló férfi oldalán vagyok szerintem.Ill. tíz éve,amikor összejöttünk,még kedves volt,aranyos,a szex az elején nem akart sikerülni,mert annyira félt,hogy nem lesz elég nekem (lehet,hogy vele is történt valami,kinevették stb.),máig sem értem,hiszen őrülten szerettem őt.Ez a nagy szerelem,és a szeretet az,ami máig vele tart.Eleinte minden szép és jó volt,de mióta megszülettek a gyerekek,egyre jobban bunkózik.Már szinte les minden alkalmat,hogy kritizáljon,a munkámat, az otthon végzett teendőimet,a kinézetemet (36 éves vagyok,egy nyolc és egy két éves kislányunk van,174 cm és 58 kg vagyok,futok és gugolok rendszeresen).Családi részről már csak édesanyám és a testvérem maradt,úgy érzem,hogy azért útálja őket,mert a szeretteim.Szóval nagyon fura és régen nem volt ennyire ilyen.Én egy nagyon türelmes ember vagyok,aki igen is elfogadja a másikat és megkeresem az okát,annak,amiért ilyen velem,de sajnos már nem értem az okokat.Nem veszekszek,próbálok mindent szeretettel megoldani,de ez már nekem is sok.Tegnap ültem le vele beszélgetni,hogy vagy felad a tevékenységével,vagy le is út fel is út,mert már nem bírom idegileg,hogy állandóan porig aláz.Ahogy olvastalak ő jutott eszembe,nem ennyire súlyos a depressziója,de valami köze lehet a te problémádhoz.Egyszerűen nem értem és szörnyen rosszul esik,rossz amikor tudatosul benned,hogy tönkretetted az életedet,az övét és a legrosszabb,mikor érzed,hogy a gyerekeidét is.Vele még beszélgetni sem lehet a problémákról.Tegnap már konkrét tervekkel álltam elé,a gyerekek jogi elhelyezésével kapcsolatban,a további életünkkel kapcsolatban (anyagilag független vagyok,jól keresek és iszonyúan elnéző,jószívű,de azért határozott nő vagyok) és ezen annyira meglepődött,elismerte,hogy rajtam tölti ki a mérgét,és változtatni fog,de a valódi okot sajnos nem árulta el.Ez bánt a legjobban,hiszen a felesége vagyok.Tudod rohadtul fáj.
74/74 anonim válasza:
Köszönöm annak a hozzászólónak aki ego-mániásként aposztrofált, puszikállom a husikáját, nagyon meg lesz verve.:o)))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!