Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy látjátok? Saját nyomorúsá...

Hogy látjátok? Saját nyomorúságomból belegázoltam nagyon a lány lelkébe.

Figyelt kérdés
Sajnálom Őt nagyon,ha magamat rendbe teszem,akkor javulhat a helyzet,vagy mihez fogjak?Ő sajnál engem,én sajnálom őt,és egyikőnk sem tud kilépni,engem megöl az,hogy úgy érzem beletapostam a legérzékenyebb,legfájóbb pontjába,de kritikusan nézem még most is,ami fáj nekem,mert tudom,hogy eddig nem oldottam meg magam.
2011. júl. 14. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
100%
De várj!Ebből nem is derül ki a fő probléma.. az ok!
2011. júl. 14. 20:32
 2/74 anonim ***** válasza:

Igen de mi a probléma?Mit mondtál vagy mit tettél?

Ha nem árulod el akkor mit mondjunk???

2011. júl. 14. 20:38
 3/74 anonim ***** válasza:
Ja és mi a kérdés?Hogy mi a megoldás?Vagy hogy egy szemét voltál e?Írd már le hogy mi a helyzet,mert amit most le írtál semmit nem írni....
2011. júl. 14. 20:39
 4/74 anonim ***** válasza:
Mi a probléma? Nem szereted és ki akarsz lépni az életéből csak nem akarod megbántani?
2011. júl. 14. 20:45
 5/74 A kérdező kommentje:
Az van,az történt,hogy megismertem Őt,Ő irányította úgymond a kapcsolatot(egyetlen barátnőm/24f),aztán amikor 1 kis bátorságom volt,fogtam és ledagattoztam,kicsúfoltam a lábujját stb.(húú de égő leírni),és szerintem összetörtem Őt ezzel,legalábbis beletettem a lelkébe egy lapáttal.Írok még,ha kérdeztek,köszönöm
2011. júl. 14. 20:48
 6/74 Kit Kat válasza:
100%
Szerintem neked össze kellene tenned a két kezed, hogy ez a lány egyáltalán szóba állt veled, ha ilyen tahó vagy.
2011. júl. 14. 20:49
 7/74 anonim ***** válasza:
56%
De mért dagattoztad le?
2011. júl. 14. 20:54
 8/74 anonim ***** válasza:

De ezt poénosan mondtad vagy pedig halál komolyan?

Mondjuk így is úgy is taplóság.....

Jó de a kérdés mi?Mert az még nem derült ki?

Ha az hogy paraszt vagy e?Akkor igen,egy paraszt vagy!!

Miért kellett ilyet mondanod neki??Nem értem....

Jól szájon vágnálak a helyében!!

2011. júl. 14. 20:55
 9/74 A kérdező kommentje:
Nagyon bánom,ha tehetném már nem ezt tenném,nem vágnék bele a kapcsolatba.Akkora feszültség volt rajtam,hogy rajta vezettem le talán.Helyre akarom hozni a bántásomat,hogyan kezdjem szerintetek?
2011. júl. 14. 21:00
 10/74 anonim ***** válasza:
Aki a barátnőjéről így ír, hogy "a lány", az se dagadt, se sovány, se semmilyen nő figyelmét nem érdemli meg.:S
2011. júl. 14. 21:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!