Hogy látjátok? Saját nyomorúságomból belegázoltam nagyon a lány lelkébe.
Akkor neked lehet, hogy egyszerűen csak kapcsolatfóbiád van és ezt rávetítetted ki.
Rohadt dolog volt ez tény.
Első teendőd, térden csúszva mászva, kínlódva elmész és töredelmesen bocsánatot kérsz, ez a minimum.
De nem ilyesmi, hogy "figyu hülye voltam, bocs, hanem töredelmes és nagy felhajtással, virágot is vigyél és egy nagy doboz csokit.Ez az alap.
Ha ez megvan akkor keress egy pszichológust s beszélj vele a kapcsolatfóbiádról.
Ha ezt az összes utadba kerülő nővel el fogod játszani, valaki piszkosul el fog verni, tegyük hozzá, teljesen jogosan.
Ez tényleg pszichológus!Én sem viccelek és nem is cikizés de tényleg menjél el,mert ez így nagyon nem frankó!
Szerintem valami komplexusod lehet ami miatt ilyen vagy!
Nem csúfoltak gyerek korodba,haverok,otthon,vagy valaki??
Nem lehet hogy valami ilyesmi lehet a dologban?
Nekem is volt ilyen hogy igazából nem a csajjal volt a hiba,hanem velem,mert kisebbség komplexusom volt valamiért és mindig a másikat próbáltam le alacsonyítani!Szerintem tuti ilyen dolog nálad is.
Na először is most amit kérdésből kiveszek egymást sajnáljátok és senki se tud mit kezdeni. Én nem is gondoltam jó ötletnek hogy 2 mm szeretettre szoruló ember egymással jön össze mert épp hogy ezt nem tudják megadni a másiknak azt csak gáz lesz az egész. És a végén mindkettőjüknek csak rosszabb lesz.
Na ez a lábujját csúfolás meg háát igen, ha előtte happy volt minden akkor tényleg ütős lehet hogy egyszer csak a semmiből elkezded szidni őt az biztos érzékenyebben hat mintha elve másképp állnátok egymáshoz. Meg gondolom a feszültséget is érezni lehetett véletlenül se poénra venni.
Az meg hogy írtad hogy zárt osztályon is voltál, hát egyértelmű valamit tényleg kezdened kell magaddal. Amit többiek javasoltak.
Na meg még valami. Szóval ugye megugrott az önbizalmad bár én megsaccolom inkább megjött mint sem felugrott. Na és mikor összejöttetek még nem volt és így mentél bele a kapcsolatba aztán a hogy lett önbizalmad megváltozott az önértékelésed meg úgy igazából az egész világ. És akkor ez kijött belőled amit neki mondtál.
Őszintén ha már úgyis mondták hát én sem szívatásból vagy akármi, ez nem véletlen szerintem. Te így érezted csak amíg nem volt önbizalmad nem mertél kiállni magadért. Azért mondom csak mert azzal nem segítesz senkin ha most agyon sajnálod magad, hogy óóó mekkora hülye vagyok hogy tehettem ilyet, bár tényleg érdekes érzés amikor ilyen van. Pl.: normál esetben eleve talán egy dagadt csajnak gondoltad volna és össze se jöttél volna vele.
Nem tudom hogy esetleg szüleid rosszul bántak veled vagy valami, de mind1 is mert pszichológushoz tényleg elmehetsz. De figy ha már kimondtad most ne hunyászkodj meg hogy mekkroa egy loser vagyok, elszúrtad max jóvá teszed valahogy de ne így hogy gyötröd magad, mert akkor az csak egyre rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!