Hogy látjátok? Saját nyomorúságomból belegázoltam nagyon a lány lelkébe.
Az vagy, energiavámpír.Most is csak azt írod, hogy veled mi lesz?
Marha jót tenne neked egy évet eltölteni Szomáliába olyan emberek között akiknek TÉ-NYLEG VALÓS PROBLÉMÁI VANNAK.
Na hát lol. Eleinte korábban azt akartam írni a bántás meg kivetítés helyett hogy tőle szívod el az energiát hogy talpra állj, csak gondoltam az csicsás lehet azt hagytam.
Amugy azért gondoltam mert jelen időben írtad hogy sakkban tartod. De akkor most nem tudom mi van.. vagy akkor nem bántod meg nem is tartod sakkban? Anyukádra meg hiába haragszik nem is értem miért még rád pazarolja az energiát meg anyukádra, bár nem lehet könnyű kilépni belőle.
Mindenesetre ha már semmit se csinálsz vele akkor meg azzal foglalkozz hogy MAGADAT állítsd helyre mert így csak mindenkinek elszívod az energiát mert neked nincs sajátod. Főleg szegény csajnak. Bár most nem tudom mi van vele.
Hát szerintem ez a kapcsolat már kezdettől olyan üres volt mint a semmi. Nem is beszélgetettek gondolom, eltudom képzelni kb.-ra milyen lehet a szituáció. Az is ezt tükrözi hogy nem is tudsz mit mondani. Gondolom te nem voltál bele igazából szerelmes bár amugy is mondtad hogy szex miatt.
Ezért gáz ha nem szerelemből szerelmesedsz bele valakibe hanem m tudatosan. Hogy ő tetszik úgyhogy most szeretni fogom, azt az érzések meg impulzusok nem jönnek. Hát igen ez a 64 sms tényleg beteges. Te nem akarod egyszerűen elengedni, és ugyanúgy bántod. Hát nem tudom, de ezek után komolyan csaj mi a asznak hív. Ő is elég elkeseredett lehet, vagy csak őt is tönkretetted a hülyeségeddel. Végül is ha ott sírdogált akkor van rá esély..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!