Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy látjátok? Saját nyomorúsá...

Hogy látjátok? Saját nyomorúságomból belegázoltam nagyon a lány lelkébe.

Figyelt kérdés
Sajnálom Őt nagyon,ha magamat rendbe teszem,akkor javulhat a helyzet,vagy mihez fogjak?Ő sajnál engem,én sajnálom őt,és egyikőnk sem tud kilépni,engem megöl az,hogy úgy érzem beletapostam a legérzékenyebb,legfájóbb pontjába,de kritikusan nézem még most is,ami fáj nekem,mert tudom,hogy eddig nem oldottam meg magam.
2011. júl. 14. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 A kérdező kommentje:
Pontosan,ezt mondja,hogy nem kellett volna összejönnie,hogy energiavámpír vagyok
2011. júl. 14. 23:15
 52/74 anonim ***** válasza:
mindenki a kérdezőt szidja , nem rossz ember ő csak nem tudja kezelni a gondjait és másokra vetíti ki. A csaj is közel annyira hibás azért ha valaki nem szól már a kapcsolat elején egy szót sem az már egy jel. Mindenkinek el kell dönteni a kapcsolat elején hogy tudja-e vállalni egy problémás emberrel a kapcsolatot. A csajszi vállalta és ha még most is ezek után vele van akkor itt mindkét fél hibás nemcsak a kérdező
2011. júl. 14. 23:18
 53/74 anonim ***** válasza:

Az vagy, energiavámpír.Most is csak azt írod, hogy veled mi lesz?

Marha jót tenne neked egy évet eltölteni Szomáliába olyan emberek között akiknek TÉ-NYLEG VALÓS PROBLÉMÁI VANNAK.

2011. júl. 14. 23:19
 54/74 anonim ***** válasza:

Na hát lol. Eleinte korábban azt akartam írni a bántás meg kivetítés helyett hogy tőle szívod el az energiát hogy talpra állj, csak gondoltam az csicsás lehet azt hagytam.

Amugy azért gondoltam mert jelen időben írtad hogy sakkban tartod. De akkor most nem tudom mi van.. vagy akkor nem bántod meg nem is tartod sakkban? Anyukádra meg hiába haragszik nem is értem miért még rád pazarolja az energiát meg anyukádra, bár nem lehet könnyű kilépni belőle.

Mindenesetre ha már semmit se csinálsz vele akkor meg azzal foglalkozz hogy MAGADAT állítsd helyre mert így csak mindenkinek elszívod az energiát mert neked nincs sajátod. Főleg szegény csajnak. Bár most nem tudom mi van vele.

55/74 A kérdező kommentje:
Úgy volt,mentem,lefeküdtünk,sírt,hogy csak kihasználom,kb. mindent megadott,aztán hasonlóképp ment tovább,míg nagyon nehezen elváltunk,de azóta is beszélünk,vagyis nem veszem föl sokszor a telefont,mit mondjak?...
 56/74 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed tudod szeretni és tisztelni vedd neki fel a telefont ha nem akkor hagyd, te se keresd majd elfelejt és boldog lesz egy olyan sráccal aki megérdemli
2011. júl. 14. 23:22
 57/74 A kérdező kommentje:
Aztán nagyon rámtör a hiánya és beteg sms-eket írok neki,1-ik éjjel 64-et.. még tudnám bonyolítani...
2011. júl. 14. 23:23
 58/74 A kérdező kommentje:
Ő sajnál,segíteni akar,de már nem olyan a kapcsolat
2011. júl. 14. 23:26
 59/74 anonim ***** válasza:
Hagyd a csajt akkor ne okozz neki több kellemetlenséget. Pihenj egy kicsit kapcsolódj ki járj el a haverokkal szórakozni és ha úgy érzed készen állsz egy kapcsolatra vágj bele addig meg vannak egyéjszakás kalandok is ahol senki nem okoz senkinek fájdalmat
2011. júl. 14. 23:26
 60/74 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez a kapcsolat már kezdettől olyan üres volt mint a semmi. Nem is beszélgetettek gondolom, eltudom képzelni kb.-ra milyen lehet a szituáció. Az is ezt tükrözi hogy nem is tudsz mit mondani. Gondolom te nem voltál bele igazából szerelmes bár amugy is mondtad hogy szex miatt.

Ezért gáz ha nem szerelemből szerelmesedsz bele valakibe hanem m tudatosan. Hogy ő tetszik úgyhogy most szeretni fogom, azt az érzések meg impulzusok nem jönnek. Hát igen ez a 64 sms tényleg beteges. Te nem akarod egyszerűen elengedni, és ugyanúgy bántod. Hát nem tudom, de ezek után komolyan csaj mi a asznak hív. Ő is elég elkeseredett lehet, vagy csak őt is tönkretetted a hülyeségeddel. Végül is ha ott sírdogált akkor van rá esély..

2011. júl. 14. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!