Hogy látjátok? Saját nyomorúságomból belegázoltam nagyon a lány lelkébe.
De azz épp ezt magyarázom. LEHET te így gondolod hogy ő megtudta (volna) adni a szeretett csak te nem fogadtad be. NE magadban keresd már az összes hibát basszus, ne aggódj te is hülye voltál de valahol ő is. Na most megint elszállt önbizalmad azt most újra itt önmagadat izéled míg nem egy szép nap, újra kitör belőled, hogy óó basszus nem kellet volna ezt meg ezt csinálnom én barom. Csak magadat egyszerűbb mint másik elé állni és elmondani mit érzel.
Szóval most hirtelen felindulásból ne tegyél olyat ami később még rosszul jöhet. És ha megtudta volna azt a szeretet adni amire szükséged volt akkor azt érezted volna, ettől még szerethetett csak sajnos nem úgy.
Utolsó, te tudod miket beszélsz?
Mi az hogy "valahol te is hülye voltál, de ő is"?
Mondd már meg az a szegény lány mit vétett?Azt hogy megpróbálta szeretni?Vagy az a bűne, hogy nem 30 kilós botsáska és szóba mert állni egy pasival aki állítása szerint külsőleg jól néz ki?
Komolyan?
Szedd már össze magad mielőtt ilyeneket írsz.
Jó akkor visszavonom őszintén szólva csak próbálok kis lelket önteni bele, mert ha csak azt mondogatja hogy óóóó én vagyok a hibás mindenben azzal senkinek se segít főleg ha ezután az jönne hogy a csajon töltik ki a búját. Másfelől meg nem azt írtam hogy csaj is mehet dokihoz, csak amit most magyarázok.
Vagy jobban hangzik, ja igen jól elcseszted rohanj a dokihoz és mond meg neki hogy szerinted káros vagy a környezetedre, és megbántottál annyira egy lányt hogy inkább örökre magadba roskadsz. Ezaz tapossuk már össze még jobban az önbecsülését.
De másfelől meg talán lány érezhette volna hogy valami nincs rendben, természetesen nem az ő hibája csak ha már úgyis erről van szó. Ez amit meg írtál hogy 30 kilós botsáska... nonsense ez meg se fordult a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!