Hogy látjátok? Saját nyomorúságomból belegázoltam nagyon a lány lelkébe.
Ő hiányzik vagy a szex?
Csak mert írtad, hogy az eddigi egyetlen barátnőd?
Hát ez az, nem volt ez sem kapcsolát, sem szerelem csak az egodnak egy löket.
Hagyd békén a lányt végleg, és keress fel sürgősen egy pszichiátert, mert így mindenkit tönkreteszel magad körül és tényleg egyedül maradsz.Se barátok, se senki ezen nagyon gyorsan változtatni kellene.
Figy én rájöttem. Igazából az ego-mániásnak van igaza. Mert mi is ennek a kérdésnek a lényege? Te. Írogatsz itt kész koszában a csajról de tök lényegtelen, csak egy kis senki mellékszereplő. Mert minden rólad szól az egészben. Csajt eleve semmibe se vetted ahogy most sem. Csak azt számít hogy neked jó legyen.
Nem hívogat hát fasza bár a nagyon nagyon ritkán is hívás. Te meg akkor FELTÉTELEZEM már nem küldözgetsz beteg smseket. Amugy meg menjél dokihoz azt mond meg hogy egy egoista állat vagy.
Én ahhoz tennék hozzá csak hogy azért ne legyenek illúzióid. Hogy kommunikációval semmi gond, eh xx már nem azért de ha egy szót nem tudsz szólni meg beteg smseket küldözgetsz az nem épp nevezhető erős kommunikációs tudásnak. Illetve attól függ máshol beszélsz-e és hogy.
Bár mivel senkid sincs feltételezem leginkább sehogy. Meg egyébként most te suliba jársz, dolgozol, vagy mi? Más meg ugye írt az egy dolog, de kommunikáció nem ennyiből áll meg amugy is ott van a non-verbális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!