Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy látjátok? Saját nyomorúsá...

Hogy látjátok? Saját nyomorúságomból belegázoltam nagyon a lány lelkébe.

Figyelt kérdés
Sajnálom Őt nagyon,ha magamat rendbe teszem,akkor javulhat a helyzet,vagy mihez fogjak?Ő sajnál engem,én sajnálom őt,és egyikőnk sem tud kilépni,engem megöl az,hogy úgy érzem beletapostam a legérzékenyebb,legfájóbb pontjába,de kritikusan nézem még most is,ami fáj nekem,mert tudom,hogy eddig nem oldottam meg magam.
2011. júl. 14. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:

Várj egy picit, mi az hogy amikor lett egy kis bátorságod?

Úgy érted elbíztad magad?

24 évesen ő az első barátnőd és csak azért mert akart téged és szeretett te annyira nyeregben érezted magad, hogy azt hitted bármikor bárkit megkaphatsz és belegázoltál a lelkébe holott ő akart téged?

Bocs, csak kíváncsi vagyok hogy jól látom-e?

Megkérdezhetem, hogy mi váltotta ki nálad ezt a nagy bátorságot?

Mert ez nem úgy megy, hogy az ember felébred és ledagadtozza a barátnőjét?Valamin összevesztetek és ebből alakul így?

2011. júl. 14. 21:02
 12/74 A kérdező kommentje:
Amikor meg különmentünk,zártosztályon is voltam
2011. júl. 14. 21:02
 13/74 anonim ***** válasza:
Jó van olyan, hogy kimondunk valamit, vagy olyat teszünk amit később megbánunk. Próbálj bocsánatot kérni és mondd el, hogy nagyon megbántad, meg miért is mondtad ezt neki. Feszültség stb. Ha őszintén megbántad és látja rajtad, ha szeret akkor megbocsájt.
2011. júl. 14. 21:05
 14/74 A kérdező kommentje:
Fociztam,1. meccs volt az új csapatnál(nagyon szorongtam),nyertünk,és utána mondtam neki,hogy kevés vagy hozzám stb...
2011. júl. 14. 21:07
 15/74 anonim ***** válasza:

Értem, és valóban úgy érzed, hogy ő kevés hozzád és hogy tévedés volt elkezdeni a kapcsolatot, mert nem szereted és szeretted soha?

Szégyelled őt?Ez a baj?

2011. júl. 14. 21:13
 16/74 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: ma 21:07

Kevés hozzád?Dagadt vagy és ilyen jelzőkkel illettél egy nőt??

Te nem hogy őt nem érdemled meg,ha nem egy nőt sem!!

Tudod mit érdemelsz egy jó nagy nigger f@szt a seggedbe,de nem nőt!!!

28/F

2011. júl. 14. 21:16
 17/74 A kérdező kommentje:
Okos,vicces,szép,jó csaj!Itt magamat kéne helyrehoznom,hogy például:miért írtózom a lábujj szótól,egy kicsi hibától is az emberen(amint kapcsolatba kéne lépnem lkezdem a kifogásokat),nem tudom elviselni a mellettem lévőt,a rosszat kezdem el látni benne,írtózni kezdek,de a másik emberben nem,aki nem az esetleges párkérdésem...húúúúú
2011. júl. 14. 21:19
 18/74 A kérdező kommentje:
Nincs is nőm..
2011. júl. 14. 21:21
 19/74 A kérdező kommentje:
Olyan a felfogásom,hogy mellettem biztos a gáz nők vannak,vagyis a legszebbet is gázként fogom föl...Bennem van a hiba,nincs is körülöttem senki...
2011. júl. 14. 21:25
 20/74 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz! Komolyan mondom nem szemétkedésből. Tedd rendbe az életed most, ne halaszd későbbre. Ő segíteni fog neked.
2011. júl. 14. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!