Hogy győzzem meg a párom, hogy a kutya igenis marad?
3 éve élünk együtt, most 16 hetes várandós vagyok. Van egy pitbull kutyusom, akit a párom ki nem állhat, de rám való tekintettel "eltűri". Most viszont, hogy jön a baba szeretne megszabadulni a kutyától, mert szerinte később bánthatja a gyereket. Nagyon jól nevelt, okos kutya, biztos, hogy nem bántaná a picinket sem. Rengeteget sírtam ez miatt, én minden áron szeretném megtartani a kutyusomat is, de a párom állandóan a hülyeségével jön... Mit tennétek?
N/21
Akkor nem kéne róluk ilyen csúnyán beszélni, mert amit írtál, nem hangzott valami szépen... Én pl, a dög szót nem arra alkalmazom amit szeretek. Ha meg a méretére utaltál, akkor csak megsúgom: az egygazdás kutyák többnyire átlagos vagy nagy méretűek, mert ezek a pásztorkutyák, őrző-védők közül kerülnek ki legtöbbször.
A többiek meg azt mondják meg, hogy miért van az mégis, hogy olyan sokan élnek gond nélkül a kutyával és a gyerekkel, ha ez ilyen borzalmasan veszélyes?
ma 17:53
Jaaah, már értem:) Jól félreértettél, a "kis dög" kifejezés nálam - ha kutyáról van szó- inkább kedveskedő, becéző formula, mint a vakarcs, hasonló, nem utálatból mondom.
Végig olvastam a sok érvet és ellenérvet, a párommal is beszéltem azóta. A kutya marad és kész!
Hiába írták itt néhányan az arcon harapós, kis gyerekekre támadós sztorikat, én jobban megbízom a saját kutyámban, mint az emberek 95%-ában, tudom, hogy soha nem támadna rá senkire az én engedélyem nélkül. A higiéniára meg csak annyit tudok mondani, hogy az sem jó, ha a picim egy agyon fertőtlenített közegbe születik bele, ahol még egy szem por sem kerül be a szervezetébe, mert akkor meg az immunrendszere nem fog megfelelően megerősödni. Amikor én születtem, a szüleim is tartottak kutyát a lakásban. Biztos megettem 1től-5 éves koromig vagy 10 kilo kutyaszőrt, mégis itt vagyok makk egészségesen, nincs se allergiám, se semmi nyavalyám, mint a legtöbb fiatalnak, akiket még a széltől is óvtak... :)
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!