Hogy győzzem meg a párom, hogy a kutya igenis marad?
3 éve élünk együtt, most 16 hetes várandós vagyok. Van egy pitbull kutyusom, akit a párom ki nem állhat, de rám való tekintettel "eltűri". Most viszont, hogy jön a baba szeretne megszabadulni a kutyától, mert szerinte később bánthatja a gyereket. Nagyon jól nevelt, okos kutya, biztos, hogy nem bántaná a picinket sem. Rengeteget sírtam ez miatt, én minden áron szeretném megtartani a kutyusomat is, de a párom állandóan a hülyeségével jön... Mit tennétek?
N/21
Nekem nem kutyám van,hanem vadászgörényem.Mikor várandós lettem engem is lépten-nyomon azzal piszkáltak,hogy most akkor a görény marad,vagy mit csinálok vele(mondjuk szerencsére a férjem nem).Én erre mindig azt válaszoltam,amit te is leírtál korábban,hogy miért raknám ki,ha lesz még egy gyermekem,az elsőt dobjam ki?
Ezzel mindig rövidre zártam az esetleges vitát.Mindkettő a gyerekem,mindkettőt én nevelem,mindkettő marad,és kész.
Gratulálok kérdező, úgy néz neked a kutyád fontosabb mint a kisgyereked!
A kutya egy ösztönlény, nem gondolkodik, bármikor rátámadhat a gyerekre, persze gondolom ha széttépte a gyereket, akkor is a kutyát sajnálnád, csak gratulálni tudok kérdező...
Úgy mondom ezt hogy van 7 szeretni való kutyánk.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:34
Olvasd el megegyszer. Nem az ujszulottrol volt szo, hanem ki jott kesobb, pasi vagy kutya.
Minek válaszol olyan aki nem ért a kutyákhoz egy hangyaf*sznyit se? Inkább a kutyás témakörbe kellett volna írnod...
A pitbull tényleg harci kutya volt régen, olyan akivel kutyák ellen harcoltak! Tilos volt neki emberrel agresszívnak lenni, azért eltették volna láb alól. Ezért a pitbull az emberekkel nagyon jól kijön és nevelés után az állatokkal is. A gyereknek is jót tesz egy egészséges és jólnevelt kutya. A párod egyszerűen nem mondhatja meg hogy mit csinálj a kutyáddal. Senkinek nem okoz bajt. Csak tudja ki a főnök és legyen ápolva. Ilyen egyszerű.
Érdekes, nekünk mindig volt kutyánk, foxterrier. Soha egyetlen egyszer sem bántottak, pedig gyerekként azért játszottunk olyat velük, ami nekik nem tetszett,beöltöztettük őket és egyebek. Tipikus terrierek, gyereket mégsem bántottak.
Hihetetlen milyen válaszok jönnek. Az agyam eldobom.
15:24 vagyok
tudom miért irom amit irok
volt kutyám,lesz is
de csak kinn,és megkötve ha a gyerek kinn játszik
van egy olyan kolléganőm,mint te.Imádnivaló barátságos kutyus,sok év alatt sosem bántotta még a cicákat se..7hónapos babára épp akkor támadt rá,amikor belépett,karjából már kiharapott...kolléganő megpróbálta leszedni a babáról,sikerült is,de őt is nagyon nagyon összeharapta,a férje szerencsére le tudta ütni.szerencsére csak halvány sebek fogják emlékeztetni erre.
Szia! Nekünk is pitbullunk van, ki merem jelenteni, okosabb bármilyen más kutyánál, és utálom ha valaki "leharcikutyázza"!
1-2 éven belül mi is szeretnénk babát, de eszünk ágában meg se fordult, hogy valaha is megváljunk a kutyánktól. Szerencsére nálunk a párom is imádja, együtt vettük, együtt neveltük.
Természetes, hogy a baba mindennél fontosabb lesz, ezért is kell majd vigyázni, mert jobb félni, mint megijedni, de ezért ne válj meg a kutyádtól, megbánnád!
Egy kutya sokszor többet ér, mint sok ember!
Remélem sikerül megegyeznetek! Az olyan válaszolókra meg kérlek ne is figyelj, akiknek soha nem volt kutyájuk, vagy ha volt is, csak azért volt, hoyg "legyen"!
üdv...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!