Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg a párom,...

Hogy győzzem meg a párom, hogy a kutya igenis marad?

Figyelt kérdés

3 éve élünk együtt, most 16 hetes várandós vagyok. Van egy pitbull kutyusom, akit a párom ki nem állhat, de rám való tekintettel "eltűri". Most viszont, hogy jön a baba szeretne megszabadulni a kutyától, mert szerinte később bánthatja a gyereket. Nagyon jól nevelt, okos kutya, biztos, hogy nem bántaná a picinket sem. Rengeteget sírtam ez miatt, én minden áron szeretném megtartani a kutyusomat is, de a párom állandóan a hülyeségével jön... Mit tennétek?

N/21

2011. jún. 17. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
26%
pitbull...-.-" csak zenészként jó.
2011. jún. 17. 15:28
 12/83 anonim ***** válasza:
93%

Ne dobd ki a kutyát, csak mert gyereket vársz!

"Egyszer és mindnenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél."

A kutya nem tehet arról, hogy terhes vagy. Ha veszélyeztetett lennél, vagy ha később bántaná a gyereket, akkor megérteném, de így...

2011. jún. 17. 15:29
 13/83 anonim ***** válasza:
43%
Nemhogy sok olyan hírt látott a tv-ben ahol a kutya bántotta,megtámadta a gyereket és ettől tart?Beszéljétek meg,hogy ez a kutya nem olyan,de ha halvány jelét is adná,hogy bántani akarja picit akkor adjátok oda valakinek.
 14/83 Darcy01 ***** válasza:
41%

Egy pitbull azért nem tartozik a legbarátságosabb kutyák közé. A kutya egy ösztönlény, nem feltétlenül akarattál bántaná a gyereket. A párom szüleinek egy jámbor labradorjuk van. Többször előfordult már, hogy a párom unokahúgait (3,5 és 1,5 évesek) véletlenül fellökte. Pl. észrevett egy macskát a tetőn és elkezdett rohanni. Egy kisgyereket fel tud úgy lökni, hogy akár nagyon súlyos sérüléseket szenvedhet. Oda kell figyelni.

Lakásban, vagy kertes házban éltek? Mondjuk én lakásban amúgy sem tűrnék meg semmilyen állatot, ha van udvarotok, akkor esetleg maradhatna, de egyedül nem hagynám vele a gyereket.

15/83 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy meg, azért, mert aggódik a párod, nem kell hülyének nézni.
2011. jún. 17. 15:30
 16/83 anonim ***** válasza:
59%
Tudnám , hogy az minek válaszol, akinek az életben nem volt kutyája. Annyira látszik..
 17/83 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem ha a "pitbull kutyus" és a gyerek találkozik, abból a gyerek nem jön ki jól. Új szagok, stb...

A kutyának mennie kell. Udvarban maradhat, ha olyan helyen laktok, de a gyerek közeléből el kell távolítani.

18/83 anonim ***** válasza:
46%

Ket resze van a kerdesnek. Ki jott elobb? Kutya vagy a srac? Az marad, aki elobb itt volt. vagyis a kesobbjott elturi az elsot.

De komolyan, epp ma, itt, negy pitbull tamadott meg embereket, egyik a sajat gazdajat, a rendorok elott. Taserezni kellett. Ne bizz meg akarmilyen kutyaba hogy nem bantana a gyereket, vagy epp titeket. Allat, baba, nem jo keverek.

19/83 A kérdező kommentje:
Lakásban élünk, sajnos nincs udvar, ez a baja a páromnak. Viszont, a kutya úgy lett nevelve, hogy csak akkor támad, ha én mondom neki, egyébként meg halál nyugodt,és a gyerekeket is szereti. Nagyon elvagyok keseredve. :(
2011. jún. 17. 15:32
 20/83 anonim ***** válasza:
64%

Adj fel apróhirdetést hogy ingyen elvihető vagy a kutya vagy a pasi.

Egyiket elviszik gond letudva.

2011. jún. 17. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!