Hogyan tehetném jóvá a félrelépést és hogyan szerezzem vissza párom bizalmát? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
8 honapig külön voltun,mert lecsukták paromat ez idö allat megcsaltam 1x és most kiderült 1évre rá.Már ugy volt szét vallunk,de mégsem mert szeretjük egymást,de valahogy észre vettem,hogy nem ugy viselkedik velem ahogy eddig.Mit tegyek????2011. jún. 7. 13:16
51/54 gublug válasza:
Ha igazán szeret téged akkor nem kéne felkapni a vizet.
Az a féltékeny, és annak esik ez rosszul aki önző, egoista, maradi, materialista, konzervatív, konformista és legfőképpen nem szeret igazán.
Hogy miért?
Mert ha valaki igazán szeret akkor azt nézi, hogy mi a jó neked!
52/54 anonim válasza:
Egy gyilkossal vagy együtt?????????? Uram atyám, hogy tudsz vele élni? Mindenki követ el hibákat? Na de ekkorát? Ugy megvertek valakit, hogy bele halt, hát ez gyilkosság. Megérdemled hogy boldogtalanok legyetek ha még ezek után vele vagy. Egy megcsalás ügy? O hát csak megölt valakit, az semmiség
53/54 anonim válasza:
azt a bizalmat esélyes, hogy egy életre elvesztetted... 8 hónap sok, de ha szeretsz valakit, akkor nem lehet sok, plusz gondolom benne az tartotta az erőt, hogy te szereted és vársz rá odakint, erre megtudja, hogy közben mással... azért az nagy hátba szúrás szerintem...
54/54 anonim válasza:
Sitten volt,bántott szarra csalt,ezt a bizalamt ostobaság volna visszaszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!