Hogy szerezzem vissza a dolgaimat amiket elloptak az unokatestvéreim?
Külföldön laknak,de nyáron Magyarországon vannak, itt nyaralnak és ide is jönnek látogatóba.3 gyerek van, 8 és 6 évesek (kettő 8 éves)
Nekem ki vannak állítva a gyerekoromban összegyűjtött régi játékaim, meg amihez emlékeim fűződnek így értéktelen dolgok is kint vannak egy polcon.(Nekem a legértékesebbek) és nem rég vettem észre,hogy néhány tárgy hiányzik a polcról, amiket azóta nem láttam mióta itt voltak.
Magyarul ellopták, már mindenhol megnéztem hátha leestek a polcról de nem, biztos hogy lenyúlták.Ez nagyon idegesítő, az meg a másik fele,hogy soha nem kapom őket vissza mert a szüleik nem tudják melyik játékuk az amit tőlem loptak, így max úgy tudnám visszaszerezni ha elmennék hozzájuk a nyaralójukba, de azért ott kutakodni...A gyerekek nehezen beszélnek magyarul,tudnak de nehezen, bár a szüleik szólhatnának nekik,hogy adják vissza,de ezek olyan értéktelen dolgok amit ha visszkérnék hülyének néznének, meg már azt is nehezen tudnám elhitetni,hgy ellopták mert a szülők szerint az ő gyerekiknek ilyenre nincs szüksége, van elég játékuk.
Én sajnos az öcsémmel jártam így (féltestvérem) nem velünk lakik én anyával lakok apa elköltözött tőlünk .Az öcsém 11 éves .Ő is rendszeresen elcsen ezt azt (apróbb dolgokat )(amik számomra fontosak ) .Nem tudok mit tenni ellene próbáltam beszélni vele ,
próbáltam apának szólni de apát nem érdekelte ezért muszáj vissza lopnom a dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!