Hogyan tehetném jóvá a félrelépést és hogyan szerezzem vissza párom bizalmát? Mit tegyek?
elvárta tőled hogy abban a 8 hónapban ülj a babérjaidon?
én még hálás lennék neked amiért egyáltalán megvártad mire kijön :S
amúgy meg bebizonyítottad hogy szereted, szerintem ennél többet nem tudsz tenni
Hát, pont nem várta meg, mert mással dugott.
8 hónap nem a világ, ki lehet volna éppen bírni, van akik betegség miatt még többet is kibírnak.Tenni semmit nem tehetsz, nem fog bízni benned.
Szerintem egyezzetek ki egy döntetlenben!
Egy sittesség=egy félrekufirc.
Akkor életképes a kapcsolatotok, ha mindketten tudtok tiszta lapot adni a másiknak.
Szerintem ne csodálkozz, hogy máshogy viselkedik. A történetből úgy veszem ki, hogy te vagy a nő, a párod a férfi, ebből következik, hogy megsértetted a férfiúi önbizalmát, amit nem biztos, hogy le fog tudni nyelni. Ez majd csak bizonyos idő múltán derül ki mindkettőtök számára.
Az más kérdés, hogy én ezzel a viselkedéssel nem értek egyet, de a férfiak ilyenek.
Az meg, hogy csak 1 hét volt a 8 hónapból, amin változtatni szeretnél vagy nem jól csináltad, az ő számára azt hiszem, tök mindegy.
Szerintem most magában őrlődik. Adj neki időt, ne nyaggasd, hogy mi baja, miért ilyen, hagyd, hogy feldolgozza, döntsön, hogy mit akar.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!