Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném jóvá a félrelé...

Hogyan tehetném jóvá a félrelépést és hogyan szerezzem vissza párom bizalmát? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 honapig külön voltun,mert lecsukták paromat ez idö allat megcsaltam 1x és most kiderült 1évre rá.Már ugy volt szét vallunk,de mégsem mert szeretjük egymást,de valahogy észre vettem,hogy nem ugy viselkedik velem ahogy eddig.Mit tegyek????
2011. jún. 7. 13:16
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
57%

elvárta tőled hogy abban a 8 hónapban ülj a babérjaidon?

én még hálás lennék neked amiért egyáltalán megvártad mire kijön :S

amúgy meg bebizonyítottad hogy szereted, szerintem ennél többet nem tudsz tenni

2011. jún. 7. 13:18
 2/54 A kérdező kommentje:
igen és még most én érzem magam szarul,hogy a 8 honap allat monjuk ugy hogy 1 hét volt az összes,amit roszul csináltam a többi napon othon voltam és nem jártam sehova...
2011. jún. 7. 13:21
 3/54 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha már elzárták, nekem nem kellene. Bocsika, de ez van.
2011. jún. 7. 13:21
 4/54 A kérdező kommentje:
elhiszem,én is gondolkodtam a dolgon...
2011. jún. 7. 13:22
 5/54 anonim ***** válasza:
52%

Hát, pont nem várta meg, mert mással dugott.

8 hónap nem a világ, ki lehet volna éppen bírni, van akik betegség miatt még többet is kibírnak.Tenni semmit nem tehetsz, nem fog bízni benned.

2011. jún. 7. 13:23
 6/54 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem egyezzetek ki egy döntetlenben!

Egy sittesség=egy félrekufirc.

Akkor életképes a kapcsolatotok, ha mindketten tudtok tiszta lapot adni a másiknak.

2011. jún. 7. 13:24
 7/54 A kérdező kommentje:
igen 8 honap nem a világ,de nem tudod az elözményeket,de köszi a kommentet mindenkinek lehet saját vélemélnye.(és nem betegséröl volt a szó,mert az más lenne szerintem).
2011. jún. 7. 13:26
 8/54 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ne csodálkozz, hogy máshogy viselkedik. A történetből úgy veszem ki, hogy te vagy a nő, a párod a férfi, ebből következik, hogy megsértetted a férfiúi önbizalmát, amit nem biztos, hogy le fog tudni nyelni. Ez majd csak bizonyos idő múltán derül ki mindkettőtök számára.

Az más kérdés, hogy én ezzel a viselkedéssel nem értek egyet, de a férfiak ilyenek.

Az meg, hogy csak 1 hét volt a 8 hónapból, amin változtatni szeretnél vagy nem jól csináltad, az ő számára azt hiszem, tök mindegy.

Szerintem most magában őrlődik. Adj neki időt, ne nyaggasd, hogy mi baja, miért ilyen, hagyd, hogy feldolgozza, döntsön, hogy mit akar.

27/L

2011. jún. 7. 13:27
 9/54 anonim ***** válasza:
84%
A 13:21-es kommentelőnek üzenem, hogy ne ítélkezzen mások felett, mert nem tudja, hogy mi a sztori...Az ítélkezésre ott van a bíróság, meg a mannyei szervek...Egyébként persze, hogy lehet véleményed, amit el is fogadunk, de most ne ez volt a kérdéd. Bocs Off volt
2011. jún. 7. 13:29
 10/54 anonim ***** válasza:
50%
és ő odabent? ...
2011. jún. 7. 13:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!