Hogyan tehetném jóvá a félrelépést és hogyan szerezzem vissza párom bizalmát? Mit tegyek?
Megkérdezhetem, mit követett el a párod, hogy gondolkodás nélkül mellette maradsz? Mert nálam kb. 99% hogy egy ilyen után csak rossz emlék lenne.. Ráadásul találnál mást is, hiszen volt kínálkozó alkalom a 8 hónap alatt.
Én nem hiszem, hogy vissza tudnád szerezni a bizalmát. Megcsalás után nem létezik olyan személy, aki maradéktalanul bízna a párjában, ráadásul a sitt is hozzátett valószínűleg egy lapáttal az emberekhez való hozzáállásához. Ha valami megoldja, csak az évek lehetnek, de addig viselni kell a megjegyzéseket, bizalmatlan pillantásokat, féltékenykedést, esetleges k*rvázásokat, a neked kuss a neved, örülj hogy veled vagyok még típusú beszólásokat. Én nem viselném..
Ha szeretted volna, akkor nem csaltad volna meg. Ezt ő is tudja. Lehet, hogy odabent minden nap az éltette, hogy te kint várod és hogy téged nehogy elveszítsen, erre tessék. Én sem bíznék tovább.
Apropó miért volt bennt?
Igazuk van a válaszadóknak,egy részben csak!
Már megint általánosítunk??Soha,de soha nem fogjátok belátni hogy egyenlőek vagyunk,függetlenül attól hogy,ki cigány és ki magyar,csak mert a kedves média nem fúja fel ha egy magyar,lop vagy csal...de bezzeg egy cigány..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!