Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném jóvá a félrelé...

Hogyan tehetném jóvá a félrelépést és hogyan szerezzem vissza párom bizalmát? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 honapig külön voltun,mert lecsukták paromat ez idö allat megcsaltam 1x és most kiderült 1évre rá.Már ugy volt szét vallunk,de mégsem mert szeretjük egymást,de valahogy észre vettem,hogy nem ugy viselkedik velem ahogy eddig.Mit tegyek????
2011. jún. 7. 13:16
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
83%

Megkérdezhetem, mit követett el a párod, hogy gondolkodás nélkül mellette maradsz? Mert nálam kb. 99% hogy egy ilyen után csak rossz emlék lenne.. Ráadásul találnál mást is, hiszen volt kínálkozó alkalom a 8 hónap alatt.

Én nem hiszem, hogy vissza tudnád szerezni a bizalmát. Megcsalás után nem létezik olyan személy, aki maradéktalanul bízna a párjában, ráadásul a sitt is hozzátett valószínűleg egy lapáttal az emberekhez való hozzáállásához. Ha valami megoldja, csak az évek lehetnek, de addig viselni kell a megjegyzéseket, bizalmatlan pillantásokat, féltékenykedést, esetleges k*rvázásokat, a neked kuss a neved, örülj hogy veled vagyok még típusú beszólásokat. Én nem viselném..

2011. jún. 7. 13:30
 12/54 anonim ***** válasza:
82%

Ha szeretted volna, akkor nem csaltad volna meg. Ezt ő is tudja. Lehet, hogy odabent minden nap az éltette, hogy te kint várod és hogy téged nehogy elveszítsen, erre tessék. Én sem bíznék tovább.

Apropó miért volt bennt?

2011. jún. 7. 13:33
 13/54 A kérdező kommentje:
4 en megvertek egy embert aki utána meg is halt,és elötte még nem vitték el addig ö csalt engem körösztbe hosszaba és bántott,röviden ennyi...
2011. jún. 7. 13:36
 14/54 A kérdező kommentje:
de én nem azért léptem félre...
2011. jún. 7. 13:37
 15/54 anonim ***** válasza:
70%
Meg is érdemled a sorsod.Magyaroknál ez nem divat.
2011. jún. 7. 13:38
 16/54 anonim ***** válasza:
100%
Akkor olaj. Lépj le
2011. jún. 7. 13:38
 17/54 A kérdező kommentje:
Én MAGYAR VAGYOK.
2011. jún. 7. 13:40
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Először nekem is az volt a véleményem,hogy ne ítéljük el,mert nem tudhatjuk miért csukták le.De így,hogy már leírtad,szerintem ne is akard egy ilyen ember bizalmát visszaszerezni,inkább menekülj de gyorsan,addig míg megteheted,mert ha sokáig húzod,nehogy Te is úgy járj mint az a szerencsétlen ember aki belehalt a verésbe.Mos még visszafogja magát a barátod,de amint ellentmondasz neki,Téged is agyon fog verni..
2011. jún. 7. 13:44
 19/54 anonim ***** válasza:
11%

Igazuk van a válaszadóknak,egy részben csak!

Már megint általánosítunk??Soha,de soha nem fogjátok belátni hogy egyenlőek vagyunk,függetlenül attól hogy,ki cigány és ki magyar,csak mert a kedves média nem fúja fel ha egy magyar,lop vagy csal...de bezzeg egy cigány..!

2011. jún. 7. 13:46
 20/54 A kérdező kommentje:
13:46 igazad van én sem itélem el a ciganyokat,ö is félig az.Azért van valami...
2011. jún. 7. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!