Hogyan tehetném jóvá a félrelépést és hogyan szerezzem vissza párom bizalmát? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
8 honapig külön voltun,mert lecsukták paromat ez idö allat megcsaltam 1x és most kiderült 1évre rá.Már ugy volt szét vallunk,de mégsem mert szeretjük egymást,de valahogy észre vettem,hogy nem ugy viselkedik velem ahogy eddig.Mit tegyek????2011. jún. 7. 13:16
31/54 A kérdező kommentje:
és most jobb?
2011. jún. 7. 14:01
32/54 anonim válasza:
Igen van de,nagyon nagyon sok rendes cigány szaladgál az utcán,mert befogadta a társadalom,és mikor felszáll egy buszra leül,leülnek mellé,és nem 6 méterre ki kerülik...na ez a nem mind1!
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:52
"nagyon nagyon sok a rendes cigány".
hát én szerintem ez a nagyon nagyon sok, ez kb 1000-ből 3
33/54 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ugyanúgy fog rád nézni már ezek után a párod, elvileg ha szeretted volna igazán, akkor megvárod...
Én viszont a helyedben inkább lelépnék. Legközelebb téged ver agyon? Ráadásul ő is megcsalt, azt mondtad, bántott is. Minek akarsz egy ilyen kapcsolatot erőltetni?
34/54 anonim válasza:
Sokkal jobb, mert megszabadultam tőle, többé már nem féltem, mert hagyatkozhattam arra, hogy ő mondta ki és nem is találkoztam vele azután, csak zaklatott hogy vegyem vissza... hát nem hülyültem tán meg? Azóta találtam egy iszonyú rendes, hozzámvaló férfit. Hagyd el, átérzem a félelmed, és én sem mertem elhagyni, mert engem bántott, de találj ki vmit, hogy hogy bírnád ártalmatlanná tenni. Nálunk az exemnek elég volt egy törés, hogy ráébredjen, sosem szerettem, csak félelemből voltam vele. Öngyilkosságot próbált meg utána 3x is, de még él :S
35/54 anonim válasza:
Nem megcsalni kellet volna hanem elhagyni.
36/54 A kérdező kommentje:
kijele
2011. jún. 7. 14:06
37/54 A kérdező kommentje:
kijelentette,hogy ha még 1x valamit hal elvagja a nyakamat :S
2011. jún. 7. 14:07
38/54 anonim válasza:
Ismerős... nem irigyellek, bár ha akkor okosabb lettem volna, nagy ívről lesz.artam volna, és hazavonatoztam volna, többet nem is lát, ha csak nem jön, de akkor meg rátelefonáltam volna vki olyanra aki megállította volna. Szülők, barátok, szomszédok, akárki. Egy helyen laktok? mert nekem az volt a szerencsém, hogy 60km-re lakott. Ha ott lakik közel, akkor is magad mellé tudsz állítani valakit aki megvéd.. ne légy tutyimutyi mint én, mert csak évekig fogsz szenvedni..
39/54 anonim válasza:
Te mész a temetőbe ő vissza a sittre,ilyen kapcsolat kell neked,ahol retteghetsz,épp mikor esik neked ,és vágja el a nyakad,anyira ostoba nő vannak.
40/54 anonim válasza:
Most Te tényleg ennyire naiv vagy,vagy csak direkt provokálod a válaszolókat???Ha még ráadásul ilyet ki is jelentett,akkor mit akarsz még tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!