Megbocsátanád a férjednek/feleségednek a "majdnem" félrelépést?
4 éve vagyunk házasok, én 28 éves nő vagyok, ő 33 éves férfi. De már 16 éves korom óta ismerem, barátságból lett szerelem, majd követte a házasság is. Gyerekünk nincs.
A helyzet az, hogy beléptem a freemail fiókjába. A jelszava meg volt jegyezve azóta, mióta van internet a házunkban (úgy 1 éve kb.), eddig nem foglalkoztam vele, kikkel és milyen ügyben levelezik, mert eszembe nem jutott, hogy bármi olyat találhatnék ott, ami számunkra kellemetlen lehet. Szóval, tegnap beléptem hozzá, és innen indul a történet. Ő a munkája miatt szokott utazni, ez úgy egy évben 5-6-szor történik meg, hogy ide-oda megy külföldre, ahova az én utamat is fizetné a munkahelye, viszont a munkám miatt nem tudtam vele menni eddig egyszer sem, az meg a másik dolog, hogy ez bennem úgy élt, ő tárgyalásról tárgyalásra megy, és nem is lenne rám ideje kint. Amin megakadt a szemem, hogy egy lány barátnőjét, akit én is ismerek, hívta az egyik útjára, a legutóbbira, ami pár hónapja volt. Nem baráti hangvételű levélváltás történt közöttük.. Szóval a fantáziám innen egészen beindult, mi lett volna, ha megy vele az a nő, de végül az utolsó percben visszamondta az utat (a levelezés alapján) - hogy végül ment-e, nem tudom. Más kompromittálót nem találtam, "csak" ezt. Úgy gondolom, hogyha elmentek volna együtt, nem szimpla baráti út lett volna, hisz nekem nem mondta, hogy volt ilyen ötlete, márpedig ha közli, hogy figyelj drágám, egy barátnőmmel mennék, mert sok szabadidőm lesz és egyedül nem szívesen ülnék egész nap valahol..blabla... már máshogy csapódott volna le, természetesen nem örültem volna így sem, de bízom benne, szóval valószínűleg "engedélyem" adtam volna, felőlem menjen, ha én úgyse tudok vele menni. Még nem beszéltem vele erről a dologról, mert csak szerdán ér haza, külföldön van szerdáig. Hogy egyedül-e? Nem tudom. De hatalmas csalódás ez nekem. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Nem keres rosszul, nem erről van szó. Nekem a munkám érzelmi alapú, gyógyíthatatlan gyerekekkel és kamaszokkal foglalkozom, az anyagiakat nem nézem, főleg mert jobb esetben nullára jövök ki a munkából hónap végén. A férjem fizetéséből élünk.
Ezért nem is terveztünk gyereket, mert nekem már van "sok", akárhogy is hangzik. És ezért nem tehetem meg, hogy pár napot csak úgy elmegyek, mert ott kell velük lennem, tényleg, mintha a gyermekeim volnának. Ezt ő teljesen megérti.
A levélváltás azért nem baráti hangvételű, mert beszélték például, hogy a skót whiskey milyen jól oldja a gátlásokat, és még néhány elbújtatott csábítás az "ártatlan" szövegben. Plusz tudom, hogy az a nő az esete, de elég sok férfinak az lenne, az a tipikus kacér jó csaj. Én meg nem vagyok az, súlyfeleslegem van, őszülök ennyi idősen, stb.
Nagyon magam alatt vagyok.
Az egészben az a leggyanúsabb, hogy titkolta. Mert attól, hogy elviszi egy barátnőjét, nem feltétlen lenne valami közöttük.. de azt minek eltitkolni?!
Én is úgy érzem, a párod évente 5-6 alkalommal nagyon is jól mulat azokon a tárgyalásokon..
Semmiképp sem szembesíteném a felfedezésemmel, mert ha eddig hazudott, ezután is megteheti. Inkább szemmel tartom pár hónapig, hogy biztosan kiderüljön, ha rosszban jár.. Inkább egy kevéske bizalmatlanság, mint annak az esélye, hogy egész életemben azon elmélkedjek, hazudott-e.
Bár én nagyon nem szeretek ilyen dolgokat tenni, de ezek után én valószínűleg figyelmesen átnézném a kimenő-bejövő levelezését, és ha valahogyan nyomon tudnám követni a külföldi pénzmozgásait, akkor azt is. Ha nem találsz semmit, az sem jelenti azt, hogy nincs is mit keresni..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!