Megbocsátanád a párodnak ha megcsalna? Miért/Miért nem?
Én nem. Minden kapcsolatban vannak problémák, le lehet ülni és megbeszélni, vagy szétválni ha nem működik.
Azzal sem egy nő, sem egy férfi sem oldja meg a helyzetet, ha mással fekszik le, csak megalázza a másikat.
Amikor engem megcsalt egy barátomén befejeztem vele. Rossz volt, de a későbbi barátnőjét is rendszeresen megcsalta.
27/N
egyetlen egyszer bocsátottam meg,de csak azért mert sokkal később tudtam meg,és addigra átmentünk együtt sokmindenen,amivel bizonyitotta hogy szeret,jelenleg is együtt vagyunk
de volt két ex,őket egy pillanat alatt kitettem,mikor kiderült,őket nem is szerettem anniyra hogy ezen tultegyem magam...
A megcsalást nem kell megbocsátani. Én mint nő, úgy vagyok vele, ha valaki tudatosan megcsal(na) akkor valószínűleg azt gondolnám, hogy nem szeret. És igazam van. Mert ha valaki tényleg szeret valakit, akkor nem csalja meg, nem alázza meg!!!!
A megcsaló általában azt mondja:
-megbántam már
-szeretlek, ő nem jelent semmit!
Hehehe! ezt a maszlagot ne vegyétek be!
Az ilyen személy nem szeret és semmi felelőség nincs benne!
Egyszerűen szórakozik és hazudik.
Egy személy egy személyt szeret egyszerre!
Ha kettő van neki, akkor mindkettőt csak kihasználja.
És ez így van, nincs más változat.
Kivétel, ha nemi erőszak történik vagy ha holt részeg.... de amúgy akkor meg hogy áll fel neki?????
Persze a nőt úgy is megd***ják, hogy részeg és szegény nem is emlékszik rá:((((
L.25
megbocsátottam.
több oka is volt, és fel sem merült, hogy kidobjam.
sőt!
van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!