Mit tennétek, ha a férjetek megcsalna terhességed alatt egy 8 éves házasságban?
Attól függ mért csalt meg. Ha lesz@rtam a fejét és azért akkor összeszedném magam és megbocsájtanám. Ha az önzősége miatt akkor meggondolnám a szakítást. Csak azért nem maradnék vele, hogy a születendő gyerek jobb anyagi körülmények között legyen mert ha sorozatosan megcsalna, vita, veszekedés lenne akkor az sokkal rosszabb lenne a gyereknek is mintha békében élne szerényebb körülmények között. Attól is függ, hogy a férj hogy látja a dolgot, megbánta-e, meg tesz-e mindent azért, hogy megbocsájtsak neki, vagy nem zavartatja magát mert szakítani akar. Ez elég összetett dolog, egy kívülálló ebbe nem tud úgy belelátni... Neked kell mérlegelni, leülni és megbeszélni vele, hogy van-e értelme folytatni vagy sem.
Remélem jól fogtok dönteni.
Számomra teljesen mindegy, milyen okból tette, mert ha valami problémája volt, miért nem velem beszélte meg?
Mindenképpen válás, többé nem tudnék bízni benne, és jó ha képes leszek valaha nem gerinctelen alakként gondolni rá a gyerekem érdekében..
Szerintem teljesen mindegy, hogy miért csal meg, így is, úgy is gerinctelen dolog.
Így meg hogy terhes vagy egyenesen gusztustalan!
Leülnék vele megbeszélni, hogy akkor miként gondoskodik rólunk a gyes alatt és után, mert jövedelem nélkül családival és gyessel elég nehéz eléldegélni.
Szó sem lehetne a megbocsájtásról. Most legalább is semmiképp. Később, évek múltán, ha még érdemesnek találnám lehet hogy visszaengedném.
Attól függ miért csalt meg.
Ha elhanyagoltad és házisárkánnyá változtál akkor még van esély hogy változol és hogy újra boldogok legyetek.
"Attól függ miért csalt meg.
Ha elhanyagoltad és házisárkánnyá változtál akkor még van esély hogy változol és hogy újra boldogok legyetek."
Terhes nőről van szó. Ilyenkor dolgoznak a hormonok (én pl. depressziós voltam a terhesség alatt, minden hülyeségen elbőgtem magam). Akármilyen is volt, erre nincs mentség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!