Mit tennétek, ha a férjetek megcsalna terhességed alatt egy 8 éves házasságban?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 16:23
31/31 kisnita válasza:
Persze, én ezt megértem és tiszteletben is tartom attól- függetlenül, hogy én az egész terhesség alatt 2x hánytam akkor is csak azért mert éhgyomorra vettem be a terhesvitamint- anyukám is gyakorlatilag velem végig hányta az egész terhességét, de én ezt azért írtam le mert már nagyon szúrta a szemem, hogy a 17:57-es válaszoló (meg ugyan az előtte nem tudom mikor) úgy állította be a dolgokat mintha a terhesség valami halálos betegség lenne, pedig halvány fogalma sincs az egészről mert még terhes se volt... Ennek ellenére úgy beszél itt mindenkivel mintha a seggéből rángatta volna elő. És amikor ráripakodtak, hogy vegyen vissza még neki állt feljebb. Nem húztam én fel ezen magam (egyébként is nehéz felidegesíteni, egy vad idegen pláne nem fog) csak már szúrta a szemem, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!