Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanád a párodnak ha...

Megbocsátanád a párodnak ha megcsalna? Miért/Miért nem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 14:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%

Számomra ez olyan súlyos dolognak számít, hogy nem tudnék megbocsátani. Nem lenne értelme folytatni, mert örökké bennem maradna az a tüske, ill. örökké ott motoszkálna a gondolat, hogy vajon mikor teszi meg legközelebb? Szerintem ha valaki egyszer képes ilyet tenni, akkor nem is szereti a partnerét, így pedig nem érdemes folytatni.

31F

2009. szept. 20. 15:14
 12/30 anonim ***** válasza:
87%
Vannak olyan esetek,amikor meg lehet bocsátani. A seb azért megmarad...
2009. szept. 20. 15:19
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
En nem.Egyszer megprobaltam de nem ment.Szakitottam.
2009. szept. 20. 15:19
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

Nehéz kérdés. Talán húsz év alatt egy botlás belefér, és egy botlásért eldobni egy tíz, vagy annál több éves kapcsolatot. Persze aki elcsábult, az is gondolhatott volna arra, hogy ezzel kockáztat egy sok éves kapcsolatot.

Nem tudom, hogyan reagálnék, ez nagyon függne az aznapi hangulatomtól és még egyéb tényezőktől.

Nem szeretném ha megcsalna a párom.

2009. szept. 20. 15:37
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
talán az elsőt megbocsátanám, de csak az elsőt!!!!!!! és onnantól kezdve jobban gyanakodnék dolgokra, és egy szava sem lehetne, hogy ilyen vagyok! már az együttlét sem lenne ugyanolyan, mert csak arra gondolnék, hogy ott már járt valaki rajtam kívül(mikor nem lett volna szabad), és hogy a barátom ugyanúgy élvezte az ő játékukat, mint a miénket...jesszusom, nem is tudom, mit tennék!!!!! szerencsére még nem csaltak meg, úgyhogy tapasztalatom nincs ilyen dologban, remélem, nem is lesz:)
2009. szept. 20. 15:38
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egyszer,akkor elgondolkodnék rajta,és ,egbocsátanám.Bár a bizalmam erősen megrendülne.Ha viszont már gyerekek is vannak,akkor igen,mert nekik az apa is olyan fontos,mint én.Akkor már nem az én érdekem lenne az elsődleges.
2009. szept. 20. 15:39
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy korábbi kapcsolatomban már megbocsátottam, de nagy hiba volt. Utána már sosem tudtam úgy ránézni, mint előtte. A mostani kapcsolatomban nem történt (még) ilyesmi, de szerintem elhagynám őt. Bár mondjuk most már kicsit rosszabb lenne, mert a szívem alatt hordom a közös gyermekünket.
2009. szept. 20. 15:49
 18/30 anonim ***** válasza:
89%
Én nem bocsátanám meg, mert nem érdemes. Ha megcsal, az azt jelenti, hogy már nem szeret, hiszen ha szeretne, képtelen lenne másra ránézni. Ha pedig nem szeret, nincs értelme együtt maradni, úgyhogy dobnám.
2009. szept. 20. 15:55
 19/30 anonim válasza:
100%

Még szép hogy NEM bocsájtanék meg neki ha 1-szer megteszi akkor másodjára sőt harmadjára is megteszi.

Ha a Nagyon szeretem még akkor sem bocsájtanék meg neki.Nekem már megtörtént ez és azért szakítottam vele pedig a neten állnéven tettem próbára hogy félre lépne e? és kiderült hogy igen..Így hát mikor megtudtam a szivem szinte darabokra tört.És ettől nagyobb fájdalom nem kell mikor a párod elhiheti veled hogy így szeret úgy szeret és el is hiszed neki mert úgy is viselkedik és akkor puff neki.Bocsi a regényemért de ez az igazság.

2009. szept. 20. 16:15
 20/30 anonim ***** válasza:
61%
Az emberek többsége egyből rávágja, hogy nem bocsájtaná meg. De ha belegondolunk abba, vajon miért csaltak meg, mi volt a valós ok, lehet rájövünk, hogy mi is hibásak voltunk. Ugyanis ha tökéletes társ lettünk volna, nagy nem történt volna meg velünk ez a szörnyűség. Én azt mondom, először nézzünk mélyen magunkba, lehet hogy 1-2 dologra... Ha az illető őszíntén megbánta a tettét, és alapos kibeszélés után úgy gondoljátok, van egy kis értelme annak hogy kibéküljetek, hát hajrá! Utána meglehet, hogy szorosabbá fog válni a kapcsolatotok.
2009. szept. 20. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!