"Megtiltanád" a feleségednek h vörösre festesse a haját?
Ez egy aprócska dolog..leeht,hogy ő nem is tudja a vörös szín jelentését,vagy lehet,hogy magában érzi mélyen,hogy mi a jelentése.De ő szeretne tetszeni magának,ez minden nőnél természetes.
Én ismerek olyan férfit,aki nemhogy tiltaná a vörös színt a feleségétől,hanem még ösztönzi egy jó illattal is,ami illik a vörös színhez.:D és a feleség sosem csalta meg a férjét,és fordítva sem történt így..pedig a feleség eléggé kihívó(a vörös hajával meg az illatával),szinte érződik rajta 10 méterről már a szexualítás.:):P
Nem tiltanám meg neki..Már többször volt vörös ( elég sok árnyalata van ahogy írtad,így volt sötétvöröstől kezdve a rozsdavörösig)és nagyon jól áll neki..Egyedül az nem tetszik ha szőkére festi a haját,mert neki alapban sötétbarna haja van,és a szőke haj inkább sárga(de hál istennek rájött,és nem tetszik neki sem) de ezt sem tiltom..A lényeg,hogy ápolt szép haja van..
Az,hogy a vörös hajnak mi a jelentése,nem érdekel.Hiszen sok eredeti vörös hajú ember él,és ők sem fogják a jelentése miatt megváltoztatni a hajszínüket.
30/F
Igen. Meg azt is hogy bort igyon, és szoknyát hordjon.
Ja és nyáron is pulóverben kell lennie.
ja egyébként tényleg nem rólam van szó, apósom mondta anno anyósnak, h nem festheti vörösre, olyan 17 évesen jöttek össze és mellékesen anyós fodrász is....szóval munkahelyi ártalom a hajfestés....:)
én próbáltam már sok színt és pl nekem a vörös jobban áll és jobban is néz ki színügyileg, mint a szőke
mert mi a jelentése a vörösnek?;)
Amúgy meg megtiltani nem tilthatod meg ésszerűen gondolkodva.
Az se mindegy, hogy miylen a vörös árnyalata. lehet ez a kirívóan gusztustalan élénkvörös, de lehet visszafogottabb is..
Nekem egyébként gesztenyebarnára van színezve (ez hajmosáskor kopik...), családom szerint jól is áll (pedig a szüleim meglehetősen konzervatívak). Megvan az az előnye is, h színező révén folyamatosan változik a színe, sose lehet megunni, a végére már akár természetes vörösesnek néz ki.
Sztem javasold a feleségednek, h akkor színezőt használjon, nem olyan nagyon drasztikus, mint a hajfestés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!