"Megtiltanád" a feleségednek h vörösre festesse a haját?
nem a kacérságra gondoltam, bár abban is van valami....:)
de a nagyokosok szerint egy vörös nő olyan magabiztos és céltudatos......bár aki nem ilyen az szerintem nem lesz a hajszíntől az
12:39-es vagyok!
MEGÁLL AZ ESZEM!
Akikről írtam,hogy a férje ösztönzi a parfümmel a nőt..a nőnek az anyósa is fodrász..:) tök jó..:)
az én párom biztos nem tiltaná meg - mondjuk mikor megismerkedtünk és még utána is egy darabig vörös voltam :)
meg úgy egyébként se tiltana meg semmit (nem is hagynám,h parancsolgasson)
de szerintem egy férjnek nincs is joga,hogy megtiltsa! elmondhatja persze a véleményét,sőt még meg is kérheti a párját,hogy ne fesse be, de tiltani túlzás!egyszerűen nincs hozzá joga.
Eleve a barna vöröses árnyalatában játszik a haja.
Pirosas árnyalatra nem festené soha, van annyi önkritikája, hogy bohócot ne csináljon magából.
Végül is szerintem természetes dolog. Vagyis ha az én férjem megkérne rá, vagy nem tetszene neki pl a vörös szin, akkor tuti h nem festeném meg...Esetleg egyszer kiprobálnám, de ha nem jönne be akkor többet nem festeném.
Amúgy úgy irtad h férj/feleség kapcsolat és igy is válaszoltam, mivel a házasségban enm egyedül vagy hanem a pároddal is, szóval kompromisszumok, egyetértése...stb. a lényeg. Aki azt válaszolta h márpedig az ő férje ne szóljon bele..az szerintem házasságban nem is tud élni normálisa, hogyha ennyire csak a magaúra akar lenni..
Lehet h nem igy van, de én igy látom.
24/L
mindenkinek más tetszik, nekem se tetszene, ha a férjem egyszer csak beállítana kopaszon, ha kérdezne lebeszélném......
de itt az apósom szájából hallottam h ő bizony megtiltotta, nekem ez kicsit meredek
13:22
Kompromisszum az, hogy pl. én megyek dolgozni, ő itthon marad a gyerekkel. Vagy most pár hónapig összeszorítjuk a nadrágszíjat, hogy nyáron el tudjunk menni nyaralni.
De a feleség haja mióta közös tulajdon? (Vagy akár a férj haja?) Az nem kompromisszum, ha én be szeretném festeni a hajam, a pasi azt mondja, nem, én meg akkor nem festem be. Ez pont az ellenkezője.
Egyébként engem nem érdekel, milyen a párom haja, nem abba szerettem bele.
nekem általában meglepi a hajszínem a páromnak.....:)...tény h néha így, néha úgy sikerül egy hajfestés és ilyenkor elkél az őszinte kritika, ami persze nem lehet bántó....
apósom volt az első férfi, aki elgondolkodtatott azon h vajon nem feltétlen egyedül döntök erről a kérdésről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!