"Megtiltanád" a feleségednek h vörösre festesse a haját?
13:22-es vagyok
A kompromisszum meg stb szavakat a házasságra értettem, h abba kell, nem konkrétan a hajszinre. De én pl. ha egy fekete hajúba beleszeretek és hozzá megyek és pár év múlva haza állit pl. szőke vagy vörös hajjal..ami persze nekem nem tetszik, akkro én biztos h "megtiltanám, megkérném", h többet ne fesse meg.Mivel ha házasságban élek vele, vagy akár egy boldog párkapcsolatban és engem zavar, mert nem tetszik, akkor szerintem ő is kell igazodjon hozzám, és én is ugyanúgy hozzá. Nem tudom h érthető-e a véleményem, de én is elvárnám tőle h adjon a véleményemre, és én is adok a párom véleményére, akár egy hajszin megválasztásánál is.
persze a kompromisszumkészség fontos dolog és valamelyest látom abban is, h az ember lánya nem megy haza valami megbotránkoztató hajkoronával.....
de mi nők eléggé változóak vagyunk, én pl szeretek mindig megújulni, szerintem ez nem rossz dolog, lehet már a korom, de nem szeretném ha egy férfi szeretete a hajamtól is függne, ha nem előnyös akkor mondja meg, de ne azért ne tessen, mert eldöntötte....voltam én technikai vörös is, szőke után vagy fekete vagy vörös, vagy választod a zöldes barnát....
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!