Ha kiraboltál volna egy bankot, nem kapnak el, nincsenek a nyomodban, bevallanád a legközelebbi hozzátartozódnak /feleségednek/férjednek/?
Figyelt kérdés
A móri bankrablás során W.Róbert évekig hallgatott a felesége és családja előtt a szönyű titokról. Ha el nem kapják, máig sem vallotta volna be nekik. Te mit tennél, miért?2009. aug. 16. 15:58
1/14 anonim válasza:
Ne keverd a szezont a fazonnal! A móri bankrablás többszörös gyilkosság volt!
3/14 anonim válasza:
BANKOT RABOLTÁÁ???:o:DDDD
Adhatsz egykis pénzt ha igenxd
4/14 A kérdező kommentje:
Nem keverem a szezont a fazonnal, de a kérdsét nem értetted! A bankrablást /akár gyilkossággal párosul, akár nem/ a súlyánál fogva említettem. A dolog lényege: bevallanád-e akár a legsúlyosabb bűncselekményt a legközelebbi hozzátartozódnak. És akkor Kedves Második: vonatkoztass el a bankrablástól!
2009. aug. 16. 16:10
5/14 anonim válasza:
Én elmondanám a legközelebbi hozzátartozómnak, remélve, hogy megért engem, és ugyebár egy titkot könnyebb magamban tartani, ha van valaki, akivel megoszthatom a terhet. De egyébként nem rabolnék bankot. :)
6/14 anonim válasza:
Hát, nekem még a konfliktus helyzetek is gázosak, nem hogy egy bankrablás.
De ha megtenném, akkor biztosan nem szólnék róla senkinek sem. Szerintem a lakásban egyik helyről a másikra dugdosnám a pénzt, bankba biztosan nem tenném. Aztán ha hirtelen megszorulunk, akkor egy-két ezrest kiemelnék belőle titokban. :)
7/14 anonim válasza:
Nemrég olvastam Steinbeck: Rosszkedvünk tele c. regényét. Abban azt írja (és elég ésszerűen hangzik), hogy egy bankrablást leginkább úgy lehet büntetlenül megúszni, ha olyan követi el, akinek korábban sosem volt kapcsolata a rendőrséggel, nem szól róla az égvilágon senkinek, nem azonnal és nem feltűnő mértékben kezdi el költeni a pénzt.
8/14 anonim válasza:
én nemmondanám el senkinek sem, mivel nem bízom az emberekben,
9/14 anonim válasza:
nem rabolnék bankot. ha mégis, akkor sem mondanám el.
10/14 anonim válasza:
jaj istenem hogy még itt is vannak ilyen szellemileg bekövült emberek akik lepontoztak azért mert válaszoltam a kérdésre........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!