Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném jóvá a félrelé...

Hogyan tehetném jóvá a félrelépést és hogyan szerezzem vissza párom bizalmát? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 honapig külön voltun,mert lecsukták paromat ez idö allat megcsaltam 1x és most kiderült 1évre rá.Már ugy volt szét vallunk,de mégsem mert szeretjük egymást,de valahogy észre vettem,hogy nem ugy viselkedik velem ahogy eddig.Mit tegyek????
2011. jún. 7. 13:16
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
55%
Mindenki követ el hibákat ki ilyet ki olyat de a második esély az jár. Ha te kitartasz mellette úgy is hogy börtönbe került akkor ő is tartozik neked annyival hogy add még egy esélyt ha egyszer te adtál neki. Mert azt is megtehetted volna hogy elhagyod mihelyst lecsukták hidd el sokan ezt tették volna. S nem hiszem hogy a te bűnöd akkora mint az öve. Ne tegyél semmit egyszerűen kérdezz rá mit akar mert te megadtad neki a második esélyt.
2011. jún. 7. 13:52
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen van de,nagyon nagyon sok rendes cigány szaladgál az utcán,mert befogadta a társadalom,és mikor felszáll egy buszra leül,leülnek mellé,és nem 6 méterre ki kerülik...na ez a nem mind1!
2011. jún. 7. 13:52
 23/54 anonim ***** válasza:
37%
Mi 9 hónapja nem szeretkeztünk (betegség miatt), pedig minden nap látjuk egymást. Mégsem kacsingat félre pedig pasiból van.
2011. jún. 7. 13:53
 24/54 anonim ***** válasza:
84%
Jaaa:) Félig az? Akkor mit keresel még mellette? Vagy valami kigyúrt fuxos vagány gyerek?
2011. jún. 7. 13:54
 25/54 A kérdező kommentje:
szerintem is ez lesz a megoldás rá fogok kérdezni és ha nem megy szét vállunk.nem akarom magam büntudataban érezni,és igy élni valakivel.
2011. jún. 7. 13:54
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom most olvastam mit csinált. Vissza minden amit írtam.

Mit akarsz attól az alaktól hogy téged is agyon verjen?! Ha egy csepp eszed is van azonnal elhagyod és teljesen új életet kezdesz nélküle. Sajnos nagy esély van rá hogy ismét zűrbe fog keveredni. Hagyd el még teheted.

2011. jún. 7. 13:55
 27/54 A kérdező kommentje:
igen kigyurt,gyerek...
2011. jún. 7. 13:55
 28/54 A kérdező kommentje:
félek töle
2011. jún. 7. 13:56
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
ÉN is összejöttem egyszer egy pasival aki 2 év felfüggesztettet kapott, mert ugyanígy csapatostól majdnem agyonvertek egy embert. Akkor még nem fogtam fel, hogy ez mit is jelent rám nézve, majd 2,5 évig voltam vele, közben szépen kiderült, hogy egy elég agresszív állat, ami miatt elhagyni már nem mertem, mert bántott... áldom azt a napot mikor berugott és ő maga mondta ki! Hülye voltam, hogy egyáltalán szóba álltam vele.
2011. jún. 7. 13:59
 30/54 anonim ***** válasza:
85%
Az nagyon nem jó ,ha félsz is tőle.Amikor megtudta a megcsalást nem bántott?Csodálnám ha nem.. Menekülj,mert ha elborul az agya,a következő áldozat Te leszel!
2011. jún. 7. 14:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!