Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném jóvá a félrelé...

Hogyan tehetném jóvá a félrelépést és hogyan szerezzem vissza párom bizalmát? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
8 honapig külön voltun,mert lecsukták paromat ez idö allat megcsaltam 1x és most kiderült 1évre rá.Már ugy volt szét vallunk,de mégsem mert szeretjük egymást,de valahogy észre vettem,hogy nem ugy viselkedik velem ahogy eddig.Mit tegyek????
2011. jún. 7. 13:16
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Milyen kapcsolat az ahol az egyik fél fél a másiktól?Az már rég nem kapcsolat.
2011. jún. 7. 14:14
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj, de úgy, hogy sose találjon meg többé.
2011. jún. 7. 14:15
 43/54 anonim ***** válasza:

"Milyen kapcsolat az ahol az egyik fél fél a másiktól?Az már rég nem kapcsolat."

Ezzel sztem mindenki tisztában van, de aki még nem volt ilyen helyzetben fogalma sincs milyen nehéz egy ilyenből kilépni, és nem az érzelmi oldalra gondolok..

2011. jún. 7. 14:17
 44/54 anonim ***** válasza:
69%

Úgy tudnád jóvá tenni ha elmenekülsz.

Bocsi, hogy ezt írom, de a te féle lányok megérdemlik a félelmet. Mert mindig a kigyúrt vagány fuxos verekedős ember kell nekik. Mert milyen klassz amikor megjelensz a brtnők előtt egy ilyen macsóval. De nem gondoltok a következményekre.

2011. jún. 7. 14:18
 45/54 anonim ***** válasza:
14:18 Így igaz ahogy írtad,+pénz.
2011. jún. 7. 14:19
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel sztem mindenki tisztában van, de aki még nem volt ilyen helyzetben fogalma sincs milyen nehéz egy ilyenből kilépni, és nem az érzelmi oldalra gondolok..

Én simán kiléptem,csak hát kell hozzá ész is.

De sokan lusták lépni,meg minden kifogást előhoznak hogy miért maradnak,és sokan inkább vannak ilyen kapcosltban,mint egyedül.Meg sokan otthonról menekülnek iylen vadbarmokhoz,csöbörből vödörbe.

2011. jún. 7. 14:21
 47/54 anonim ***** válasza:

"Mert mindig a kigyúrt vagány fuxos verekedős ember kell nekik."

En undorodok az ilyen pasiktol.Ha meg cigany is, akkor azt se engednem, hogy a kozelembe jojjon.Szoval nem mindenkinek jonnek be.

2011. jún. 7. 14:45
 48/54 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem vagy épelméjű, bocsáss meg a véleményemért.

Megcsal össze-vissza, felelős egy ember haláláért és te vele vagy? Megfenyeget, hogy megöl és te vele vagy?

Hát ha nem teszel semmit azért, hogy jobb életed legyen, akkor megérdemled, ami történik veled.

NANE-ről hallottál? Nők A Nőkért Együtt az Erőszak Ellen. Keresd meg őket, mondd el a történteket, segíteni fognak. De ne legyél hülye, hogy egy nőverő, hűtlenkedő, gyilkossal élj. GONDOLKOZZ KÉRLEK!!!

2011. jún. 7. 15:41
 49/54 anonim ***** válasza:
Nem azért, de simán elfogadhatja ezt, neki ez a büntetés azért, mert 8 hónapra a hülyesége miatt egyedül hagyott.
2011. jún. 7. 15:52
 50/54 anonim ***** válasza:

OFF

De ha nem tudjuk mi a sztori akkor miért írod le, ilyen kis szépségesen, hogy jajj te megcsaltad őt egyszer míg ő börtönben ült! És most téged kell sajnálni. Holott meg nem tudjuk az előzményeket és ha valaki azt mondja, hogy hülye vagy, mert nem bírtál várni, már egyből védekezel. Ez egy oldal, ahol válaszokat kapsz. És el kell fogadnod a negatívakat is, mert lehet, hogy igazak. Egyébként szerintem, ha nem írod ki, hogy börtönben volt azalatt a 8hónap alatt, hanem mondjuk az előzményekre hivatkozva eltitkolod azt is, akkor több embertől megkapod, hogy egy rib@nc vagy. Úgyhogy vagy teljes sztori, vagy semmi!!!

OFF

2011. jún. 7. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!