Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Éreztétek ugy már...

Anyukák! Éreztétek ugy már magatokat hogy a gyerekvállalással tönkretettétek az életeket?

Figyelt kérdés
(főleg olyanok érdekelnek akik ezt a szülés utáni 1-2 évben érezték) Mikor mult el ez az érzés?Elmult egyáltalán???Mi ez,depresszio,vagy mi?Nem mindig,de nagy százalékban nagyon rosszul érzem magam a abőrömben,két 2 év alatti gyerekem van.
2011. jún. 6. 08:56
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy ez a frusztráltság és kimerültség mostanra állandósult.Nem tudom kipihenni magam,és ha belegondolok menniy van még előttem ebből a kisgyerekes időszakból,akkor legszivesebben...homokba dugnám a fejem(durvábbat inkább nem irok). Aztán vannak akik azzal rémitgetnek,hogy ha elmennek oviba utána csak még rosszabb lesz,dackorszak meg minden. Anyum mostanában érdekes velem,lépten nyomon összeveszünk,nem szeretnék oda menni,pláne nem gyerekestől. Csak a gyerekeket is összezavarnám vele,nem akarom a nagyobbik kis lelkét ilyesmivel feldulni,nagyon apás!
2011. jún. 6. 20:23
 42/50 A kérdező kommentje:
Majd megirom hogy mi volt hétfőn,egyébként a párom nagyon hajtja hogy kapjak gyogyszert,én is vagyom rá hogy valaki segitsen rajtam,de nem vagyok meggyőződve hogy ez a megoldás. Na mindegy,majd meglátjuk. Amugy van innen valakinek még antidepresszánsal,nyugtatóval tapasztalata?
2011. jún. 6. 20:28
 43/50 anonim ***** válasza:
Nekem van sajnos és nem jó a bogyó csak elbacit,de nem az oldja meg a valódi problémát,férjed persze hogy örülne ha gyóygó bogyót szednél ,mert amig bevagy gyógyszerezve nem őt zaklatod magaddal.Be vagy zárva egész nap a gyerekkel,férjed meg csak a gyerekkel foglakozik veled nem ezt irtad is,ez a valódi probléma,ezt kivetíted a gyerekre és ráharagszol medig tudata alatt a férjeddel van a problémád,és azon az antidepresszáns se fog változtatni ő nem fog többet foglalkozni veled akkkor se,ha nem akar. És ennek nagyon nem lesz jó vége,a gyerek fog itt nagyon sérülni,ha a férjeddel ezt nem beszélitek meg őszintén.
2011. jún. 6. 20:36
 44/50 A kérdező kommentje:
De nem mindig nem foglalkozik velem,csak amikor jön ez a depressziv időszak.Több dolog összejön olyankor,én ideges leszek,párszor durván leoltom őt,esetleg a gyerekekre teszek valami megjegyzést,és ő akkor elfordul tőlem,aztán ez igy is marad egy idelyig,viszont ezzel tovább mélyiti a dolgot,ettől én még frusztráltabb leszek,és ez gy megy amég én önerőből i nem mászok belőle. Amikor kimásztam önerőből,és minden happy,akkor jön a jó időszak,hirtelen kezdi megközeliteni a mintaférjet.Nem tudtam rávenni a 2,5 év alatt hogy mellém álljon a rossz időszakban mert hamarabb vége lesz.
2011. jún. 6. 20:56
 45/50 anonim ***** válasza:
Bipoláris zavarod lehet,mániákus depresszió.Van egy borongós időszaka,amikor senki és semmi nem jó,meg egy másik pörgös minden happy időszaka és ez váltakozik,de ez egy betegség amit csak szakember tud meggyógyitani,de csak akkor ha te is együttmükődő vagy.
2011. jún. 6. 21:05
 46/50 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok egy anyának való, azt hittem, majd azzá válok. Türelmetlen, ideges, stb. Ugyan azt nem éreztem, hogy tönkretettem az életemet velük, inkább egy pipa, hogy lám, képes voltam, lett családom. Nekem az segít, ha megzuhanok, vagy ideges vagyok, hogy megnézem pl a Legyetek jók, ha tudtok-ot, az helyrerak.Elolvasok egy blogot, amit egy rákos kisgyermek anyja írt, és észheztérek, örüljek annak, amim van. Meg elgondolkodok olyasmin, hogy milyen is volna az élet, a karácsony, a húsvét a gyerekek nélkül. Nem mindenki mintaanyának születik, de javulni lehet, és kell, a gyerek nem tehet arról, hova születik.

Egyébként, ha még olvassa az illető, nekem is van egy 7 éves autistám (is) :D Autizmus ide vagy oda, nagyjából tőle is azt várom el, amit a többiektől. Lehet, hogy nekem kell a fenekét törölni, de amire képes, azt meg kell csinálnia, ha a fejére áll is. Megszokta, és amiben tud, segít itthon. Hiszti nincs, ha autista, ha nem. Mostanra már szeretem, így, ahogy van, kis furcsaság. Másokra rá sem hederít,ha kérnek tőle vmit, de ha én rámordulok, ugrik, és örömmel, nevetve.

2011. jún. 6. 22:01
 47/50 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is erre a bipoláris dologra,de ott a "jó kedv" is szélsőséges,tul megy a normális határokon,szerintem én rám ez nem jellemző.És nálam nem rendszeresen csak ugy jön elő a depressziv időszak,hanem annak általában mindig olyan oka van hogy huzamosabb ideig nem alszunk,tul fáradt vagyok,nehéz időszak a férjemmel,meg ha még menzesz előtt is állok,az aztán tuti recept.Egyébként valami hormonproblémára is gondolok,a tterhességeket is nagyon rosszul viseltem,hormonális fog. gátlás ugyanezen okok miatt elfelejthetem,plusz menzesz előtt sem vagyok "normális".
2011. jún. 7. 09:26
 48/50 anonim ***** válasza:
9.17 es vagyok. Nos nem tudom mi értelme finomkodni. Az igazság fáj mindig. Ez van,de azt szerintem be lehet látni, hogy attól nem lesz jobb a kérdezőnek ha finomkodva sajnálgatjuk. Keményen oda kell állni és elmondani , hisz mindenki csak mimel itt neki. Nekem pedig köszönöm nincs semmi bajom, boldog életem van köszi:) kivánom neked is kedves
2011. jún. 7. 14:16
 49/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves,azon igyexem.
2011. jún. 7. 19:59
 50/50 A kérdező kommentje:
Sziasztok,voltam a dokinál,kaptam Frontint,végszükség esetére,de nem szándékozom szedni,remélem nem lesz rá szükség. Meg kaptam Serliftet,ez valami ennyhe antidepi,50mg-nak kell beszednem a felét. Hát vároma legjobbakat...
2011. jún. 13. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!