Anyukák! Éreztétek ugy már magatokat hogy a gyerekvállalással tönkretettétek az életeket?
De igen,én vagyok,mostanában több hasonló hangvételü kérdést is kiirtam ide. Nem tudom pontosan mi az a kineziológus,de utána nézek!
Azt hogy "pihi" azért tettem idézőjelbe,mert olyankor ha valaki elviszi a gyerekeket akkor takaritok,esetleg kicsit netezek,vagy elmegyek bevásárolni,szoliba. De kiprobálom azta sétálós modszert is majd. Egyszer ha lesz időm:-) Irtam már hogy van egy időpontom hétfőre a pszichiáterhez? Most mit csináljak ha rögtön valami erős gyogyszereket akar felirni?? Az a baj hogy már ilyen "dührohamaim" is vannak.Olyankor hajlamos vagyok "vagdalozni",meg baromi csunyán beszélni,meg ilyesmik.A férjem nagyon ki tud akasztani,nem iggazán áll mellettem,meg a feszültség,meg a bezártság is nagyon betesz...barátnőzni,játszóterezni szoktam.Elkezdtem járni a babauszásra a kicsivel,de sajnos pont akkor van alvásideje,és elég nyugös...
Az okostojásnak aki szerint az ilyen nem anya,üzenem,hogy szültem két gyereket,ugyhogy biologiailag,fizikailag és mindenhogy anya vagyok.Épp ezért nem csinálom meg hogy homokba dugom a fejem,hisz van 2 gyerekem akiről a lehető legjobban szeretnék gondoskodni. Megtehetném hogy elnyomom magamban ezeket a rossz érzéseket,gondolatokat,de előbb utóbb ugyis kijönne rajtam,kit csapjak be magamat??? Vagy nincs gyereked,és azért sincs fogalmad sem miről beszélek,ebben az esetben kivánom hogy soha ne tudd meg mit élek át,mert ettől rosszabb nincs a világon. Ha van gyereked akkor pedig legyél rohadtul hálás az Urnak,hogy te ilyet soha nem éltél át!
Apuka a gyerekekkel mintaapa,csak velem nem igazán foglalkozik,és voltak nagyon csunya huzásai. Igen,valami igazság lehet abban,hogy nem is a gyerekeket bánom,hanem azt hogy igy alakult a dolog.
jaj, előző..
Kérdező! ne szedj semmi vegyszart be!
ha gondolod, írj egy privit
és ott értekezést tartok Neked a csavargásról és annak gyógyító erejéről!
Üdv:
nagycsaládos anya, másodállásban csavargó :)
Én még az eleje felé írtam. Az vagyok, akinek nincs gyereke, de túljutott egy durva depresszión. Én eleinte pszichiáterhez jártam, kaptam is gyógyszert, amit eleinte jókislány módjára beszedtem. Aztán elkezdtem utánaolvasni a betegségről, gyógymódról. Leszoktam a gyógyszerekről és otthagytam a dokit. Éreztem, h ez így még mindig nem jó és kerestem magamnak egy másik orvost. Ő pszichológus volt és csak beszélgetéssel, relaxációs gyakorlattal kezelt. Hihetetlen jó volt. Ma már nem járok terápiára és azóta gyógyszert sem kellett szednem, pedig sok kemény dolgot megéltem azóta is. Kineziológusnál is jártam, de hihetetlenül drága volt, nem tudtam fizetni. Persze az 11 éve volt, nem tudom, h azóta van-e állami támogatott v olcsóbb rendelés.
Szívesen ajánlanám a pszichológusomat neked, de már nem él Mo-on.
Szerintem te rendes anya vagy, h próbálod megkeresni a megoldást. Az, aki azt mondja, h nem vagy anya valahol rejtetten van valami problémája és abban éli ki magát, h a "gyengébbnek" látszón tölti ki a fruszrtáltságát. Azért tettem idézőjelbe a gyengébbet, mert az az erős, aki mer foglalkozni a problémával, de ők ezt gyengeségnek látják.
Aki azt mondja, hogy nem vagy anya, annak csak azt mondanám, hogy ez egy nagyon bunkó, és éretlen, na meg lelketlen beszólás volt, de ez legyen a legnagyobb öröme az életében.
Kérdező, szerintem csupán fusztrált, és kimerült vagy, ami párszor előfordul minden egyes embernél. Nincs semmi baj ezzel. Kis pihenés, feltöltődés, és újra a régi leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!