Megbocsátanátok egy megcsalást?
Megcsalt a párom, rájöttem és kérdőre vontam. Nem tagadott, bevallott mindent, állítólag megbánta és azt hozta fel mentségének, hogy "amíg velem szeretkezni szokott, addig azt a nőt csak d.ugta, mivel engem szeret, iránta meg nem érez semmit".
Nagyon szeretem őt, de nem tudom, mennyire tudnék vele harmonikus kapcsolatban élni ezután is és mennyire tudnék benne megbízni..
Nem olvastam végig amit írtál.
"Egy férfi képes megdugni, megkívánni egy másik nőt akkor is, ha közben mélységesen szereti a párját!"
Egy nő is képes rá. Mindenki képes rá. A kérdés, hogy van-e elég intelligenciája ahhoz, hogy ne tegye meg.
Ismét csak köszönni tudom a válaszokat, elgondolkodtatóak a hozzászólások, és mindegyikben van (hol kisebb, hol nagyobb) igazság.
Ami pedig a kapcsolatunkat illeti: időt kértem, 5 napja nem találkoztunk, megkértem, hogy ne hívjon, ne írjon, ne keressen semmilyen módon, mert egyedül akarom meghozni a döntést és a könyörgése biztosan a megbocsátás felé terelne.
Igazából még mindig nem vagyok előrébb, nagyon nehéz, arra viszont rájöttem ezalatt az öt nap alatt, hogy nagyon szeretem és nagyon nehéz nélküle és még így is hiányzik, hogy tudom mit tett. :(
Így nem is leszel szerintem előrébb.
Most én nem értem teljesen. Most külön mentél tőle, hogy meghozd a döntést ? Hogyan tudod meghozni így rendesen. Szerintem így nem adsz esélyt, magyarul meghoztad. Szeretni fogod, és hiányozni sokáig fog még akkor is ha már nem akarod a kapcsolatot ez biztos.
Nem azt mondom ne legyél külön kicsit, mert az jogos, legalább rájöttél ezekre, hogy hiányzik. De egy idő után csak menj vissza és azt az oldalt is add meg magadnak meglátnti, hogy vele együtt is tudsz e még lenni. Mert így ezt nem tudod meg. Lehet, hogy nem fogsz tudni meglenni mellette, csak akkor hiányzik, ha külön vagytok, és ekkor a különmenés a döntés. De ha tudsz vele, akkor meg együtt. És máskor másképp, ha netán beüt megint a baj.
Az nagy hülyeség, hogy aki egyszer megteszi az máskor is megfogja ! A megbocsátásnak pedig idő kell, neki pedig megmondhatod, hogy ha egyelőre nem akarod, hogy szavaival befolyásoljon, hogy ne beszéljetek arról, hogy hogyan fogadd vissza, hanem bizonyítson tettekben. Arról viszont muszály beszélnetek, hogy vajon miért tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!