Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanátok egy megcsalást?

Megbocsátanátok egy megcsalást?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom, rájöttem és kérdőre vontam. Nem tagadott, bevallott mindent, állítólag megbánta és azt hozta fel mentségének, hogy "amíg velem szeretkezni szokott, addig azt a nőt csak d.ugta, mivel engem szeret, iránta meg nem érez semmit".

Nagyon szeretem őt, de nem tudom, mennyire tudnék vele harmonikus kapcsolatban élni ezután is és mennyire tudnék benne megbízni..

2011. jún. 2. 15:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
80%

alapból meegbocsátanám,de ha a férjem így nyilatkozna a csajról,nagyon nagyot csalódnék benne.

persze van akinek így könnyebb,h persze legalább nem szeretett bele,de nekem ez nagyon nem tetszik. mármint a férjed stílusa

2011. jún. 2. 16:00
 12/66 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát még megérhet...

De ez "amíg velem szeretkezni szokott, addig azt a nőt csak d.ugta, mivel engem szeret, iránta meg nem érez semmit" teljesen tucatduma, mindenki ezt mondja...

2011. jún. 2. 16:01
 13/66 anonim ***** válasza:
98%
Na, afelől meg biztos lehet, hogy a macának meg ezt mondta: "Téged szeretlek, a barátnőmet csak kötelességből dugom."
2011. jún. 2. 16:01
 14/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. jún. 2. 16:02
 15/66 anonim ***** válasza:
91%
Bennem talán túlteng az önérzet, de nem hiszem, hogy meg tudnám bocsátani. Soha nem tudnám elfelejteni és nem hinném el többé, hogy igazán tisztel engem.
2011. jún. 2. 16:03
 16/66 anonim ***** válasza:
100%

Én egyet megbocsátottam. De ott egy alkalom volt és a párom magától elmondta.

Ha egy nőt huzamosabb ideig "csak dugott" volna, ráadásul nekem kellett rájönnöm, és csak akkor mondta el, akkor nem bocsátanám meg. De ha nagyon szereted, egy próbát tehetsz, de így nem hinném, hogy fogsz tudni bízni benne, mindig kérdezgetni fogod, hogy nem csalt-e meg megint.

2011. jún. 2. 16:04
 17/66 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem tudnám megbocsátani. Egyszer régen egy barátnőm csak csók szintjén lépett félre, és azonnal bevallotta, én marha pedig megbocsátottam neki, de amíg jártunk, bántam a dolgot.

Úgy vélem, ha egy ember igazán szeret valakit, akkor nem fekszik le mással. Azt csak tudatosan lehet megtenni, nem olyan, mint egy buli hevében, kissé spiccesen elkövetett félrecsókolás. Ha a párod képes volt hátbaszúrni és egészen a lebukásáig úgy tudott a szemedbe nézni, mintha nem történt volna semmi, akkor szerintem nagy baj van.

(Tudom, hogy nem lesz szívderítő ezeket olvasni, de úgy vélem, jobb, ha a kíméletlen igazságot olvasod, mint ha áltatod magad.)

2011. jún. 2. 16:07
 18/66 anonim ***** válasza:
87%
igen, az a legrosszabb h te jöttél rá.. bár az se jó ha ő mondja el. egy egyéjszakás kaland tényleg más. ha hosszú ideig tartott,vajon mi volt az oka? ennek nem ártana utánajárni,és elmenni egy terápiára.
2011. jún. 2. 16:07
 19/66 anonim ***** válasza:
97%

Nem bocsátanám meg. Ha valamit nem kap meg tőlem/nem akar olyasmire rávenni, akkor közölje velem, és találjunk rá együtt megoldást.

A megcsalás az már genya kategória, az már semmit nem számít ha bevallja utólag

2011. jún. 2. 16:08
 20/66 anonim ***** válasza:
96%
Soha nem bocsátanám meg!
2011. jún. 2. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!