Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanátok egy megcsalást?

Megbocsátanátok egy megcsalást?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom, rájöttem és kérdőre vontam. Nem tagadott, bevallott mindent, állítólag megbánta és azt hozta fel mentségének, hogy "amíg velem szeretkezni szokott, addig azt a nőt csak d.ugta, mivel engem szeret, iránta meg nem érez semmit".

Nagyon szeretem őt, de nem tudom, mennyire tudnék vele harmonikus kapcsolatban élni ezután is és mennyire tudnék benne megbízni..

2011. jún. 2. 15:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
18%
A férfiak ritkán monogámok, lazán különválasztják a szexet szerelemtől. Ha amúgy minden szinten jól megvagyunk egymással, én biztosan nem csinálnék gondot egy-két alkalmi félrekettyintésből.
2011. jún. 2. 16:08
 22/66 anonim ***** válasza:
62%
Legtobbje ezzel amit, ezt hazudja. igazsag az, ha szeret is, ugyanugy dug Teged is mint azt a not/azt a not mint Teged is. Dugas kozben nem gondol ilyenekre, csak a lyukra.
2011. jún. 2. 16:15
 23/66 anonim ***** válasza:
40%
csak a párod,vagy a férjed? gyerekeitek vannak? mióta vagytok együtt? ezen kívül milyen ember? miért tette,mi hiányzott neki? kinek a hibája h megcsalt?
2011. jún. 2. 16:18
 24/66 anonim ***** válasza:
96%

Úristen milyen hozzáállása van egy-két nőnek...

Nem bocsájtanám meg. Mi az, hogy egyszer belefér? Ha szerelmes vagyok, nem egy másik ember akarok d.gni, hanem a szerelmemet. Szerintem ez így logikus. És hozzáteszem én is szeximádó vagyok nő létemre, de soha nem jutott eszembe, hogy megcsaljam az aktuális páromat.

2011. jún. 2. 16:18
 25/66 anonim ***** válasza:
30%
Én nem vagyok akkora álszent képmutató, mint sokan: ha őszinte a megbánás, megbocsátanék.
2011. jún. 2. 16:21
 26/66 anonim ***** válasza:
100%
Nem bocsájtanám meg. annyira megsértené a nőiességem, hogy egyszerűen nem menne. Én ennél több vagyok. nem irigyellek most.
2011. jún. 2. 16:22
 27/66 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bocsátanám meg. Azért nem, mert én nem tudnék utána már megbízni benne, állandóan ellenőrizgetném, viták során a fejéhez vágnám, rosszabb napjaimon ugyanúgy bántana, mint mikor megtudtam, hogy megcsalt, és ezt valószínűleg vele is éreztetném. Én ilyen vagyok.

Neked kell eldönteni, hogy a ti kapcsolatotok kibírja-e ezt, te hogyan tudsz ezek után viszonyulni hozzá. Én azt javaslom, hogy gondolt át alaposan ezt az egészet, vegyél figyelembe minden körülményt (akár a megbocsátás ellen, vagy mellette szól), és csak azután dönts.

Gondolom, kétségeid vannak, ha itt kérdezed meg, ezért szerintem adj időt magadnak a döntésre.

2011. jún. 2. 16:22
 28/66 anonim ***** válasza:
42%

Megcsalástól függ. Ha egy több éves kapcsolatról lenne szó és mondjuk egy buli hevében elkövetett meggondolatlanságról lenne szó, ami érzelmileg semmit nem jelentett, akkor előbb-utóbb valószínűleg megbocsátanám, persze időnek kéne eltelnie hozzá.

Egy hosszan tartó szexuális kapcsolatot már nem biztos, ha meg érzelmek is társulnának hozzá, akkor nem hiszem, hogy meg tudnám bocsátani.

2011. jún. 2. 16:25
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is szeretem, nálam egy csók is kiverné a biztosítékot nem hogy megd.ug más nőt. Nem tudnék megbocsájtani.
2011. jún. 2. 16:26
 30/66 anonim ***** válasza:
36%
hosszú házasságban,gyerekkel megbocsájtanám. de feltárnám az okokat és h milyen hibákat követtel el amiért megtette
2011. jún. 2. 16:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!