Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsátanátok egy megcsalást?

Megbocsátanátok egy megcsalást?

Figyelt kérdés

Megcsalt a párom, rájöttem és kérdőre vontam. Nem tagadott, bevallott mindent, állítólag megbánta és azt hozta fel mentségének, hogy "amíg velem szeretkezni szokott, addig azt a nőt csak d.ugta, mivel engem szeret, iránta meg nem érez semmit".

Nagyon szeretem őt, de nem tudom, mennyire tudnék vele harmonikus kapcsolatban élni ezután is és mennyire tudnék benne megbízni..

2011. jún. 2. 15:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
21%

Ha az ember gyereke hibázik, nem tartja meg ? Ha a kutyánk leránt összezúz valamit kidobjuk ?

Könnyen dobálóznak itt az emberek a szavakkal, hogy nem megbocsát. Beszélni könnyű, tapasztalni nehéz, megbocsátani nehéz, megbocsátástól nem kevesebb lesz az ember, hanem több és erősebb. Persze mindennek van határa. Nézzen az ember magába is, hogy hm.. vajon miért is lépett félre, mit nem adok meg, kettőnkön állt a vásár, vagy csakis az ő hibája volt ez ?

Megbocsátani időbe telik, és ezt mindenki maga érzi, hogy képes lehet e rá, ezt nem szabadna, hogy mások befolyásolják. Könnyű beleszólni megmondani a nagyot más életébe..

Szóval én megbocsátásra szavazok egy alkalomra.

2011. jún. 2. 17:03
 42/66 anonim ***** válasza:
83%
nem, soha! undorító az ilyen "ember"...
2011. jún. 2. 17:08
 43/66 anonim ***** válasza:
89%
Én nem tudnám megbocsátani, sajnos, még ha akarnám sem!! Mindig arra gondolnék, hogy ahhoz a másikhoz is ugyanígy ért hozzá, vágyott rá, kívánta.....ááááááááááááááááá.
2011. jún. 2. 17:23
 44/66 anonim ***** válasza:
27%

inkább ne mondja el. komolyan mondom, nem érdekelne, ha egyszer-kétszer előfordulna egy ilyen, csak ne tudjak róla.

szeretem, és tudom, h ő is szeret. mindenkinek lehetnek botlásai. nem rúgnám fel az életem egy hülyeség miatt.

ismerek egy nős embert, van 2 gyereke. a felesége nem egy nagy ász az ágyban, de szereti. mellette néha van 1-2 kalandja. nem tudom, h a felesége tud-e róla. lehet hogy igen. de inkább nem hozza szóba, mert ettől függetlenül szép életük van, mindketten imádják a gyerekeiket. ja, és a nő nem a pénz miatt van a hapsival. 2x annyit keres, mint a férje.

2011. jún. 2. 17:35
 45/66 anonim ***** válasza:
88%
Nem soha semmilyen ok miatt se bocsátanék meg.Ez duma amit előadott és undorító alak.Ez a nőkről a véleménye és egyszer megtette akkor megteszi máskor is.
2011. jún. 2. 18:19
 46/66 anonim ***** válasza:
20%
Igen, ő is ember, aki hibákat követ el. Én meg nem vagyok sem tökéletes, sem isten. Talán én is teszek mások szerint megbocsáthatatlan dolgokat.
2011. jún. 2. 19:07
 47/66 anonim ***** válasza:
95%

Egyszer tettem ilyet, de soha nem fogok.

Értelme nincs, a fájdalom csak enyhül, de ha nem szakítok, akkor beleőrülök.

2011. jún. 2. 20:52
 48/66 anonim ***** válasza:
100%
nem bocsatnek meg,nem tudnak ugy agybabujni vele hogy megcsalt.
2011. jún. 3. 08:08
 49/66 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Egyszeri alkalom volt (legalábbis ő ezt állítja), tehát ez pozitívum is lehet.

De igen, bennem is felmerült a kérdés, hogy ha velem szeretkezik, mert szeret, akkor miért dug félre és miért kíván egy másik olyan nőt, akihez nem kötik érzelmek?? :((

Nem könnyű ezt eldönteni, és nehezíti az ügyet, hogy azóta kenyérre lehet kenni... - hát mondjuk persze, érthető ez a viselkedés.

2011. jún. 3. 15:41
 50/66 anonim ***** válasza:
22%

Annyira érdekes olvasni a kommenetket és látni, hogy az összes olyan, ami a megbocsátást támogatja, le van pontozva.

Természetesen amelyikben arra buzdítják a kérdezőt, hogy szakítson azonnal, azok mind 100% körüli hasznosságot tudhatnak magukénak. Kissé érdekesnek tartom.. Az egy dolog, hogy nem értünk egyet az illető által küldött írással, de attól ez még miért lenne haszontalan?? Azért mert te azt gondolod, hogy dobja ki, ő meg azt, hogy bocsásson meg?? Mindenikek lehet véleménye..

Az is megmosolyogtató kissé, mikor azt írják, hogy arra gondolnának, hogyan simogatta a nőt, hogyan ért hozzá, hogyan csinálhatták stb. Ez vicces. Bizonyára mindegyikőtök párjának ti vagytok az első komoly kapcsolata és előttetek nőre még csak rá sem néztek. Vagy igen? Mert ha igen, akkor valószínűleg őt is simogatták, vele is szexeltek és őt is ugyanúgy kívánták akkor, mint most titeket. Ebbe nem rossz belegondolni? Most akkor ezért már nem is értek a párotokhoz, mert 'pfuj, előttem más nővel is volt dolga'?? Ez annyira gyerekes felfogás, már ne is haragudjatok.

Na és hogy a kérdezőnek is válaszoljak: én is a megbocsátók pártján állok és adnék neki egy - természetesen utolsó - esélyt, bár tudom, hogy ezért most nagyon durván le leszek pontozva. :)

Bocsáss meg neki, ha szereted. Ha őszintén megbánta, akkor megérdemel egy esélyt, bár mindenképpen tisztázzátok az ok-okozati viszonyt.

Megbocsátani, de nem elfelejteni. Ez a legjobb, amit tehetsz, én is próbálok így élni.

Egyébként mindenkinek ajánlanám ezt a dalt, mert annyira tökéletes életstílust ír le, hogy ennél jobb már nem is lehetne. :)

http://www.youtube.com/watch?v=OOGHDOkr6DU

2011. jún. 3. 15:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!