Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemnek olyan normális...

A vőlegényemnek olyan normális feltételei vannak, amiknek nem tudok megfelelni. Mit tegyek, mit mondjak?

Figyelt kérdés

azok a feltételek:

-szokjak le a cigiről - sokszor próbáltam kudarc, kudarc hátán, napi 10 szál kell, mert annyira feszült leszek, hogy halálkomolyan nem találom a helyem, nem érzem jól magam, mint aki hülye.

- legyen bejelentett munkaviszonyom - min.béren sínylődöm, rugalmas akarok maradni, ha lesz kilátásban interjú, vagy alkalmi jobban fizető munka - ne legyek szabadsághoz kötve

-anyagilag nem fog segíteni - mindenki tartsa el magát alapon, sokszor élek kölcsönökből

-havernőivel jól kell éreznem magam - gyakran flörtöl velük

jelenleg beszéltem vele arról, hogy annyira nincs mellette biztonság érzetem, és annyira kisebbségi komlexusom van, hogy ezt szerintem egy párkapcs-ban nem szabadna érezni és lehet abba kellene hagyni az egészet.

válasza: szeret, nem akarja a végét, stb.

kérlek ne olyan válaszokat írjatok, hogy szokjak le, meg jelentessem be magam, mert akkor ugyanott leszek a kérdésemmel.

előre is köszi

2011. máj. 31. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 A kérdező kommentje:

nem tudom ki mit érezne, ha a saját párja FOLYAMATOSAN azt éreztetné vele, hogy semmi nem jó amit csinál. de azért szakítani nem engedi.

és pont hogy szeretem, ha nem szeretném, nem okozna fájdalmat.

2011. jún. 1. 21:45
 72/80 A kérdező kommentje:

ja és megtiltotta, hogy feljöjjek többet erre az oldalra.

hu, megint rossz vagyok, mert itt vagyok.

2011. jún. 1. 22:16
 73/80 anonim ***** válasza:

"...de azért szakítani nem engedi..." :D

Te egy vicc vagy! :)

Két dolgot bírok elképzelni:

-Ő nem kapna nálad jobbat, a havernőivel is hiába flörtöl, náluk nem jön szóba, ezért tart téged, jó a szamár is alapon. Nem tisztel téged, mert igazából mást akarna.

-Valamilyen okból szeret téged, de érzi, hogy te nem, vagy hogy ő nem elég jó hozzád, és hogy ne csússzon ki a kezéből az irányítás, ezért aláz téged, hogy lenntartson, és ne legyen erőd lépni. Az övé az irányítás, még szakítani sem enged. Te azért nem szoksz le, mert ezzel lázadsz, ez a te szabadságod ebben a kapcsolatban, működik a fordított pszichológia.

2011. jún. 1. 23:14
 74/80 A kérdező kommentje:
ha előző kettőből bármi fenn áll, akkor nagyon durva, hogy ilyen alapon kért meg. egy másik embert ebben a tudatban maga mellett tartani...
2011. jún. 1. 23:30
 75/80 anonim ***** válasza:

ja és megtiltotta, hogy feljöjjek többet erre az oldalra.

hu, megint rossz vagyok, mert itt vagyok.

= ==

Kedves Kérdező,

Önállóságodat komolyan kockáztatja, ez a tiltási mód.

ha még egyszer feljössz erre az oldalra, akkor leszel rossz? Azért, mert tanácstalanságodban sok jó biztatást kaptál, attól nem vagy rossz. Akik itt válaszoltak neked, többnyire önzetlenül tették.

Itt egy link, különösen a vastagon szedett mondatot szívleld meg!

[link]

Barátsággal:

62/F

2011. júl. 15. 09:25
 76/80 A kérdező kommentje:

köszi a linket

a vastagon szedett pont, a 12-es, kicsit relatív, hogy kinek mi a jó, és esetleg a rossz az épp jó, csak nem vesszük észre és fordítva.

ez az egy baj van a bibliában, meg ilyesmikben hogy annyira sok értelmű.

2011. júl. 15. 10:05
 77/80 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező -

- hogy mi a jó és mi a rossz? Akik azt válaszolták, hogy a társad kéréseiben (szándékosan nem a TILTÁS szót használom) az egészséged szempontjából megszívlelendő, az - gondolom, nem kérdés, jó-e, vagy rossz? (Függetlenül, hogy a jelenlegi társaddal - akit, mint írtad, szeretsz, együtt maradtok-e, vagy sem - azaz végleges marad-e a kapcsolat, vagy sem).

De lám, csak jónak találtad, hogy itt megtudod beszélgetni és vitatni a kérdéseidet, annak ellenére, hogy "rossz"-nak tituláltad a társad tiltó "rendelkezése" ellenére való feljöveteledet erre az oldalra. Miért? Mert nagyon sok önzetlen válaszadó a nagy számok törvénye alapján komoly és megszívlelendő tanácsokat adott eddig is, és csak rajtad áll, hogy megtartod-e?

Az pedig, hogy neked mi a jó?

[link]

PRÓBÁLD ki, és ami jó, azt tartsd meg! Látod, ilyen egyszerű... (pl. kipróbálod, hogy ... hogy mit, a korábbi tanácsok közül? Ez, már igazán a te hatásköröd..)

Barátsággal:

62/F

2011. júl. 18. 00:45
 78/80 A kérdező kommentje:

csak a pszichológusoknál is alapelv, hogy ne mondják meg másoknak mit csináljanak, mit tehetnek, mit nem, csak irányítást, útmutatást lehet adni

nos a párom folyamatosan reguláz, szabályokat állít fel

és azok még ha jók is, egyszerűen nem bírom követni szívből, mint egy katona a parancsot.

úgy ráncigál mint egy marionett bábut.

még ha jó is, mégse megy úgy ugrálni, ahogy ő fütyül.

harag van bennem és dac

mintha egy hülyegyerek lennék úgy kezel.

2011. júl. 18. 09:19
 79/80 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kommnetődből kiderül ez a kapcsolat egy határ szar.
2011. júl. 18. 12:06
 80/80 A kérdező kommentje:

hierarchia van, mindenféle nyomós indokba csavarva

ha jó, akkor is.

2011. júl. 18. 15:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!