A vőlegényemnek olyan normális feltételei vannak, amiknek nem tudok megfelelni. Mit tegyek, mit mondjak?
azok a feltételek:
-szokjak le a cigiről - sokszor próbáltam kudarc, kudarc hátán, napi 10 szál kell, mert annyira feszült leszek, hogy halálkomolyan nem találom a helyem, nem érzem jól magam, mint aki hülye.
- legyen bejelentett munkaviszonyom - min.béren sínylődöm, rugalmas akarok maradni, ha lesz kilátásban interjú, vagy alkalmi jobban fizető munka - ne legyek szabadsághoz kötve
-anyagilag nem fog segíteni - mindenki tartsa el magát alapon, sokszor élek kölcsönökből
-havernőivel jól kell éreznem magam - gyakran flörtöl velük
jelenleg beszéltem vele arról, hogy annyira nincs mellette biztonság érzetem, és annyira kisebbségi komlexusom van, hogy ezt szerintem egy párkapcs-ban nem szabadna érezni és lehet abba kellene hagyni az egészet.
válasza: szeret, nem akarja a végét, stb.
kérlek ne olyan válaszokat írjatok, hogy szokjak le, meg jelentessem be magam, mert akkor ugyanott leszek a kérdésemmel.
előre is köszi
szakításhoz visszatérve
mivel megint ide lyukadt ki minden logika
nekem nagyon nehéz, de felvállaltam
reakció: köt magához, szeret, értem csinál mindent, nem akarja hogy vége legyen, fontosnak tart engem
hogy a francba szakítsak így amikor annyira fáj????
A szex milyen?,szokataok bezsélgetni ketesben romantikázni?
Szerintem ő nem szeret téged csak megtűr,amig nem talál jobbat,addig meg te is megeteszed.
a reakciót idéztem a (most még) páromtól
újabban bőgök
*egyel
szóval a szex jó
és csak is az, ahogy látom a sokmindenből, ami itt működik
szóval:
amit eddig közöltem vele, hogy nem tudok neki megfelelni, emiatt úgy érzem senki vagyok a szemében, és így nincs értelme a kapcs-nak
erre válaszolt: hogy nem akarja a végét stb
most fejtsem ki bővebben, hogy jobbat érdemel mint én és hagyjuk egymást
amire megint azt fogja válaszolni, hogy nem akar szakítani
egyáltalán mire fogja azt válaszolni, hogy rendben, megérti, hogy vége?
és meg lehet ennyire alázni magunkat egy szakításnál?
hogy néz ez ki?
ne haragudj vége, jobbat érdemelsz nálam.
vagy hogy lehet ezt komolyan venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!