Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemnek olyan normális...

A vőlegényemnek olyan normális feltételei vannak, amiknek nem tudok megfelelni. Mit tegyek, mit mondjak?

Figyelt kérdés

azok a feltételek:

-szokjak le a cigiről - sokszor próbáltam kudarc, kudarc hátán, napi 10 szál kell, mert annyira feszült leszek, hogy halálkomolyan nem találom a helyem, nem érzem jól magam, mint aki hülye.

- legyen bejelentett munkaviszonyom - min.béren sínylődöm, rugalmas akarok maradni, ha lesz kilátásban interjú, vagy alkalmi jobban fizető munka - ne legyek szabadsághoz kötve

-anyagilag nem fog segíteni - mindenki tartsa el magát alapon, sokszor élek kölcsönökből

-havernőivel jól kell éreznem magam - gyakran flörtöl velük

jelenleg beszéltem vele arról, hogy annyira nincs mellette biztonság érzetem, és annyira kisebbségi komlexusom van, hogy ezt szerintem egy párkapcs-ban nem szabadna érezni és lehet abba kellene hagyni az egészet.

válasza: szeret, nem akarja a végét, stb.

kérlek ne olyan válaszokat írjatok, hogy szokjak le, meg jelentessem be magam, mert akkor ugyanott leszek a kérdésemmel.

előre is köszi

2011. máj. 31. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
65%

harmadik vagyok

jobban belegondoltam

cigiztem sokáig

ilyen pasi mellett nem csodálkozom hogy nem tudsz leszokni

2011. máj. 31. 20:10
 12/80 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk nekem már az furcsa, hogy feltételeket szab... Milyen alapon? Miért nem keres magának olyan nőt, aki megfelel az elvárásainak?

Egyébként az első két dolog, nem is feltétel, hanem normális kérés, de az utolsó kettő... hát mehetne a fenébe a drága...!

2011. máj. 31. 20:11
 13/80 A kérdező kommentje:

igen, ő jól keres nagyon jól

első válaszoló kifejthette volna bővebben

20:01-es hasonlít gondolkodásban a páromra

mindjárt átolvasom alaposabban, lereagálom

a hagyd el - tanácsok nem olyan egyszerűek, mint kimondani, amikor végülis szeretem és álmom volt hogy ő legyen a nagy ő

2011. máj. 31. 20:12
 14/80 anonim ***** válasza:
52%

ma 20:10

Épp ez jutott eszembe nekem is: hogy tudnál leszokni, amikor ilyen sz.rházi pasid van?? Ahhoz kiegyensúlyozottság, motiváció, nyugalom kell...

(szintén egy volt dohányos)

2011. máj. 31. 20:13
 15/80 A kérdező kommentje:

20:11

ezt én sem értem miért nem keres magának másikat, miért ragaszkodik hozzám

talán képtelen szakítani-kapcs.függő

2011. máj. 31. 20:14
 16/80 anonim ***** válasza:
60%

Hogy miért nem keres olyan lányt,aki megfelel az elvárásainak? Hidd el,hamarosan talál majd olyat.Ezeknek az elvárásoknak meg lehet felelni,ha valaki igényes magára.Elég nagy baj az,hogy a kérdező ahelyett,hogy ezen elgondolkodott volna és magától rég meg is teremtette volna ezt,inkább megsértődik.Pedig nincs rá más szó,mint kihasználás.

Összejött egy jól kereső pasival,akivel el akarja tartatni magát és lézeng egyik munkahelyről a másikra,de nem sürgeti semmi,hisz eltartják.Ez miért jó egy nőnek? Ha nem alapozza meg a saját életét még most,amíg nincs gyerek,akkor később mit fog csinálni? Egy normális önéletrajzot sem tud felmutatni,meg egy vacak referenciát,hisz a munkáltatok azt is le fogják tagadni,hogy valaha látták.Így hogy lehet élni?

2011. máj. 31. 20:18
 17/80 A kérdező kommentje:

nem volt jól kereső, sőt!!!!

nem akarom eltartatni magam!!!!

és már évekkel ezelőtt kereshetett volna mást, ezek nem mai problémák

a cigiről: erre már én is gondoltam, hogy pont miatta gyújtok rá, amikor kitűzöm, hogy ma nem dohányzok egyet sem, valamivel mindig elkeserít, vagy inkább a szigornak való megfeleltségi kényszer hatására megdől az ígéret.

szóval a feltételeknek nem felelek meg (érdekes módon a párom előtt sikeres volt az életem...)amióta ismerem csúsztam lefelé...totál párhuzamban a kapcsolattal

és a munkára, keresetre vissza térve vissza kérdezhetnék, hogy merészelte jópár anyuka a gyes összegére tekintettel a szülést bevállalni?

tehát ennyit arról, hogy kereset, meg munkahely, mint párkapcsolati feltétel

egyedül mindig meg tudtam élni valahogy

2011. máj. 31. 20:25
 18/80 anonim ***** válasza:
30%

De kérdező, áruld már el, hogy ha nem eltartatni akarod magad, akkor miért zavar téged az anyagi különállás? valamint azt, hogy miért esik nehezedre egy állandó munkahelyet találni.

A cigire meg csak bemeséled magadnak, hogy kell, ezek csak kifogások, amiket itt hozol. nekem a hozzáállásodból az jön le, hogy te nem akarsz megváltozni vagy megfelelni, csak mentegetni magad. ha pedig ez a helyzet, minek van szükséged tanácsokra? akkor szakíts. De én úgy látom, hogy ez a srác csak azt akarja, hogy normális, önálló nő legyél...

2011. máj. 31. 20:33
 19/80 A kérdező kommentje:

és nem vagyok megsértődve, küzdöttem hogy megfeleljek

most épp feladtam, de teljesen, alaposan átgondolva

ha keres magának mást, hát elengedem, mert aki igazán szeret kitart mellettem, ha menni akar, nem szeretett igazán, akkor hadd menjen

csak a bökkenő, hogy még pont ő nem akar szakítani

2011. máj. 31. 20:34
 20/80 A kérdező kommentje:

20:33:

anyagi különállás azét zavar mert ez miatt nincs meg a biztonságérzetem, hogy nem számíthatok a saját páromra

állandó munkahely: a legjobbat akarom állandónak

cigi:nincs pénzem nikotintapaszra, ha nem cigizem folyamatosan éhes vagyok-akkor meg kajára nincs

srác jót akar: akkor hogyhogy tönkre vagyok menve lelkileg?

2011. máj. 31. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!