Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemnek olyan normális...

A vőlegényemnek olyan normális feltételei vannak, amiknek nem tudok megfelelni. Mit tegyek, mit mondjak?

Figyelt kérdés

azok a feltételek:

-szokjak le a cigiről - sokszor próbáltam kudarc, kudarc hátán, napi 10 szál kell, mert annyira feszült leszek, hogy halálkomolyan nem találom a helyem, nem érzem jól magam, mint aki hülye.

- legyen bejelentett munkaviszonyom - min.béren sínylődöm, rugalmas akarok maradni, ha lesz kilátásban interjú, vagy alkalmi jobban fizető munka - ne legyek szabadsághoz kötve

-anyagilag nem fog segíteni - mindenki tartsa el magát alapon, sokszor élek kölcsönökből

-havernőivel jól kell éreznem magam - gyakran flörtöl velük

jelenleg beszéltem vele arról, hogy annyira nincs mellette biztonság érzetem, és annyira kisebbségi komlexusom van, hogy ezt szerintem egy párkapcs-ban nem szabadna érezni és lehet abba kellene hagyni az egészet.

válasza: szeret, nem akarja a végét, stb.

kérlek ne olyan válaszokat írjatok, hogy szokjak le, meg jelentessem be magam, mert akkor ugyanott leszek a kérdésemmel.

előre is köszi

2011. máj. 31. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
18%

Mert még reménykedik,hogy észhez térsz.Ne keress bűnbakot,mert itt olyan nincs.Sikeres voltál? Akkor miért adtad lejjebb? Most úgy tűnik a szavaidból,hogy nem is akarsz rendes munkát.Miért nem? Miért jobb a létbizonytalanság? Szerinted egy ember olyan társra vágyik,akinek nincs jövőképe,céljai és a "majd megoldjuk valahogyra" alapozza az életét?

Nők milliói oldják meg azt,hogy legyen legális munkájuk,rendes keresetük,úgyhogy nem egy elérhetetlen dologról beszélünk,nem kérte,hogy növessz 6. lábujjat.

2011. máj. 31. 20:40
 22/80 anonim ***** válasza:
46%

A biztonság érzetét mindenki maga teremti meg.Annak az embernek én sem ajánlanám fel a segítségem,akin látom,hogy szarik bele és ki sem akar jönni a gödörből.

A legjobbat munkahelynek: ez szép gondolat.Addig pedig éhen fogsz halni? Én a NASA-nál szeretnék dolgozni,amíg nem kapok ott munkát,addig is élnem kell valamiből.Lehetnek az embernek álmai,de a valóságot is meg kell élni.

Ha van pénzed cigire,akkor lenne tapaszra.Annak az árából megoldódnak a tapasz gond.

2011. máj. 31. 20:43
 23/80 A kérdező kommentje:

a lényeg, hogy nem tudom hogy mondjam el neki, hogy a baj ott van, hogy azt érzem ő akar is engem meg nem is:

csupa ellentmondás így az egész

mert:

-velem akar élni - nem viseli el a cigit (jelenlétén kívül sem)

- gyereket akar - amíg nem vagyok bejelentve, addig nem

-nem leszek kiszolgáltatott-de ő "nem keres azért, hogy én elköltsem"

-mindent ő csinál így érzi - én meg semmit

akkor hogy akarhat velem élni, meg nem is???

ha ennyire gáz vagyok neki, miért köt magához?

meddig tart ez az állapot?

2011. máj. 31. 20:47
 24/80 anonim ***** válasza:
66%

"De kérdező, áruld már el, hogy ha nem eltartatni akarod magad, akkor miért zavar téged az anyagi különállás? "

Én ugyan nem tudom a kérdező válaszát erre a kérdésre, de engem azért zavarna, mert egy házasságban mindent szeretnék megosztani a párommal és amennyiben kell, támogatom őt. Itt nem az eltartásról van szó, de ezek szerint akkor sem számíthat rá a kérdező, ha pár hónapig munkanélküli lesz vagy betegállományba megy, mert hát oldja meg saját magának?! Ez nem így működik.

A flörtölés része no comment...

A másik kettő még érthető, de túlzás, hogy elvárja.

Én pl. nem bírom elviselni a cigaretta füstöt, így nem is állok össze olyan férfiakkal, akik dohányoznak. Nem utólag bosszankodom.

Abból sosem sül ki jó, ha a másikat változtatgatni akarjuk. Gondolom a kérdező párja sem tökéletes.

2011. máj. 31. 20:49
 25/80 anonim ***** válasza:
72%

Most anélkül,hogy pozitivnak vagy negativnak itélném az elvárásait,azt gondolom,hogy egy ember ha kapcsolatba kezd valakivel,akkor fogadja el a szokásait,az életformáját,a személyét.Perzse alkalmazkodni kell! De ez,hogy elvárásokat meg feltételeket szab,már rég rossz. Gondolom nem évek után derült ki,hogy nincs bejelntetted munkahelyed,vagy hogy dohányzol,tudja az első perctől kezdve,vajon miért van veled akkor? Ezt nem értem.

Akit szeretek,annak nem állitok listába szedve felsorolást az elvárásaimról,meg a szabályaimról

2011. máj. 31. 20:51
 26/80 anonim ***** válasza:
22%

Gondolom szeret és veled akar jövőt,de fél tőle,mert te alkalmatlan vagy arra,hogy rád alapozzon.Szeretné,ha fejlődnél és együtt tudnátok felépíteni egy közös jövőt,de ebben nem akar partner lenni.Hidd el,hogy nagyon sok nő képes erre és meg is teszi. Benned az erre való törekvésnek a szikrája sincs.

Sajnálom a párod,mert pofára fog esni.Rá fog jönni,hogy a csodára hiába vár,nem te vagy számára a megfelelő.Nagyon remélem,hogy talál egy normális lányt,aki teljes értékű partnere lesz.

2011. máj. 31. 20:51
 27/80 anonim ***** válasza:
46%
Itt nem arról van szó,hogy a párja nem tartaná el,ha beteg lenne,hanem arról,hogy nem akarja eltartani akkor,ha tudna dolgozni is.Ki akar egy léhűtővel élni? Ha fordított volna a felállás és azt írná a kérdező,hogy a férfi elvárja,hogy eltartsák,mert ő inkább addig a tökeit vakarja és az álom állásra vár,akkor mit tanácsolnátok? Nem azt,hogy hagyja ott azt a lusta disznót?
2011. máj. 31. 20:53
 28/80 anonim ***** válasza:
63%

és ha egyszer gyereket vállalnál? akkor se tennéd le a cigit, mert "nem bírod"? gondolkodj már, logikus, hogy a párod nem akarja szívni azt a büdös, és mellesleg káros sz*rt, és azt sem akarja, hogy magadat károsítsd vele! mellesleg a cigi árából bőven kijön a tapasz.

az, hogy nem akar gyereket, amíg nincs bejelentett munkahelyed, szintén logikus. még gyest se kapnál, basszus. és neked jó lenne, ha mondjuk (nem kívánom ezt, de bármi megtörténhet sajnos:() otthagyna a gyerekkel, te meg ott állnál munkahely és mindenféle bevétel nélkül?

szerintem a párod igenis felelősen gondolkodik (helyetted is).

2011. máj. 31. 20:55
 29/80 A kérdező kommentje:

nem bűnbakot keresek - megoldást

sikeres voltam, volt jó munkahelyem, a vőlegényemet akkor ismertem meg - kidobott, totál csak úgy alapon-mert voltak még mások kilátásban

felmondtam kimentem külföldre - még jobb munkahely

erre összejöttünk - nem dolgozhattam kint (zsarolt)

azóta nem találom itthon a helyem

cigi és a nik.tapasz: a cigim, havi 10e. a tapasz min.14e

kezdetben lehet cigit szívni mellé(folyamatos áttérés) a kettő együtt nem megy anyagilag-párom nem segít

csak az az érdekes, hogy anno másik srác mellett ívelt a karrierem, hónapokban volt mérhető mindkettőnk fejlődése

valahogy most meg mintha nem párkapcsolatban lennék, hanem versenytársiban, vagy nem is tudom

2011. máj. 31. 20:58
 30/80 anonim ***** válasza:
55%
De a kérdező (gondolom) nem azt várja el, hogy ő majd pihenget, míg a párja 24 órában dolgozik és pénzeli. Csak annyit, hogy legyen közös kassza, ne kelljen minden kiadást külön számolni. Én nem tudnék így elképzelni egy házasságot. Ugyanez fordítva is működjön. Ha a férjem áll rosszabbul, egyértelmű, hogy mindent megosztok vele (a pénzemet is) és számíthat rám ilyen téren.
2011. máj. 31. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!