A férjem folyton veszekszik a lányunkkal, ez normális?
5 éves a lányom, amikor a férjemmel van, folyton veszekednek! Nem tudom, miért van ez, de már nem csak itthon, hanem máshol is előfordul. Üti, piszkálja, a haját húzza az apjának, hisztizik mindenért. Megy utána, nem hagyja abba a hisztit. A férjem kiakad néha és erőteljesen rászól, de akkor sem fejezi be egészen addig, amíg én közbe nem lépek. Nagyon durva, amit csinál, velem ilyeneket nem művel. Olyan, mintha nem az apjaként tekitnene rá, hanem mintha a bátyja lenne. Nem értem, miért ilyen, van ötletetek?
28/N
Ugy néz ki, hogy apuka mindent megtesz a gyereknek és tudja, hogy ugy sem mond nemet, ezért bármit megtehet vele. A férjednek kell kicsit a sarkára állni. Mi ilyen esetben kaptunk a popsinkra és bomboltunk, de rájottunk, hogy mit szabad és mit nem. Eljon az az ido is, amikor rá kell csapni a gyerekre.
10 hos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!