Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemnek olyan normális...

A vőlegényemnek olyan normális feltételei vannak, amiknek nem tudok megfelelni. Mit tegyek, mit mondjak?

Figyelt kérdés

azok a feltételek:

-szokjak le a cigiről - sokszor próbáltam kudarc, kudarc hátán, napi 10 szál kell, mert annyira feszült leszek, hogy halálkomolyan nem találom a helyem, nem érzem jól magam, mint aki hülye.

- legyen bejelentett munkaviszonyom - min.béren sínylődöm, rugalmas akarok maradni, ha lesz kilátásban interjú, vagy alkalmi jobban fizető munka - ne legyek szabadsághoz kötve

-anyagilag nem fog segíteni - mindenki tartsa el magát alapon, sokszor élek kölcsönökből

-havernőivel jól kell éreznem magam - gyakran flörtöl velük

jelenleg beszéltem vele arról, hogy annyira nincs mellette biztonság érzetem, és annyira kisebbségi komlexusom van, hogy ezt szerintem egy párkapcs-ban nem szabadna érezni és lehet abba kellene hagyni az egészet.

válasza: szeret, nem akarja a végét, stb.

kérlek ne olyan válaszokat írjatok, hogy szokjak le, meg jelentessem be magam, mert akkor ugyanott leszek a kérdésemmel.

előre is köszi

2011. máj. 31. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
39%
Akkor miért nem hagyod el te? Itt nyafogsz,hogy milyen szar neked,mert hátráltat,holott te szárnyalnál,akkor mi értelme vele lenned? Neki biztos,hogy ezerszer jobb lenne nélküled,te meg majd csak megoldod valahogy,ezt tudjuk.
2011. máj. 31. 21:00
 32/80 anonim ***** válasza:
46%

78%: Ebben tökéletesen igazad van,egy normális házasságban,ahol mind a két fél törekszik és le is tesz valamit az asztalra,ott van értelme a közös kasszának.

Itt nincs.Ugyanis a kérdező nem is akar állandó állást,jó neki a feketézés,de persze érezze magát biztonságban,hogy lesz,aki eltartja. Nem egy felnött gondolkodására vall,a majd csak lesz valahogy.Erre a mentalitásra akar gyereket szülni? A párja pontosan tudja,hogy ha belemenne a teljes eltartásba,akkor a kérdező a minimális motivációját is elveszítené arra nézve,hogy valaha rendes munkája legyen.

2011. máj. 31. 21:03
 33/80 A kérdező kommentje:

ok, nem mer rám alapozni

én egy csődtömeg vagyok a saját szememben is

felajánlottam, hogy fejezzük be

ő nem akar szakítani

hogy legyen erőm minden logikus érvvel előttem kidobni azt, akit szeretek, hogy boldog lehessen, akár mással?

szerintem ezzel jegyet váltanék a mennyországba majdan

2011. máj. 31. 21:06
 34/80 anonim ***** válasza:
55%

Ez édes. Feltételei vannak? Akkor miért nem olyannal van, aki megfelel a feltételeinek?!

Mondd meg neki, hogy ha az ember szeret valakit, nem szokás megváltoztatni. Mármint jó esetben, és ha valóban szeret.

2011. máj. 31. 21:07
 35/80 anonim ***** válasza:
34%
Ha viszont szereted,akkor ne őt okold a saját kudarcaidért.Ő egy normális jövőképet vázolt fel neked,amire lehet alapozni.Te mégis mit látsz,amikor a kettőtök jövőjére gondolsz? Anyagi oldalát majd ő megoldja,te pedig csak vagy? Közben persze ő lesz a hibás azért,mert kisiklott az életed.Szerinted ez így jó lesz?
2011. máj. 31. 21:09
 36/80 anonim ***** válasza:
38%
Nem lesz a kérdezővel sokáig,ebben biztos vagyok.El fog fogyni a türelme és olyat fog keresni,akivel élni is lehet.A feltételei pedig minden normális embernek nem megugorhatatlan akadály,hanem a napi rutin része.
2011. máj. 31. 21:10
 37/80 A kérdező kommentje:
és valahol kérdezve volt, igen, ő sem tökéletes, de számára az én problémáim nem léteznek, azokon változtatni nem hajlandó, röviden lezár bármi nemű felvetést, sőt támadásnak véli
2011. máj. 31. 21:11
 38/80 anonim ***** válasza:
46%
Milyen problémád van,amin ő nem hajlandó változtatni? Nem tart el? Te mit változtattál abból,ami neki probléma volt? Erről a listáról eddig semmit.
2011. máj. 31. 21:13
 39/80 A kérdező kommentje:

ő magától nem úgy néz ki, mint aki kitenne

ezért is kegyetlen erre várakozni

és a legszebb az egészben, hogy ha szakítok, azt fogja gondolni(hajlamos rá)hogy van valakim

ami azért rosszul esik, részemről ekkor áldozat meghozatalában(hogy elhagyom, csakis az ő boldogságáért)

2011. máj. 31. 21:15
 40/80 A kérdező kommentje:

amit eddig megtettem:

felmondtam külföldön, hogy ne szakítsunk

a kedvéért min.béren sínylődöm

a cigi ellen küzdök, eddig ezt nem tettem

a havernőinek képes vagyok köszönni

szóval én teszek a feltételekért

az én problémám, a flörtölései, hogy szigort kapok, de soha egy jó szó, hogy háttal fordulva alszik el, soha nem mondja hogy szeret, csak sms-ben, stb

2011. máj. 31. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!