A vőlegényemnek olyan normális feltételei vannak, amiknek nem tudok megfelelni. Mit tegyek, mit mondjak?
azok a feltételek:
-szokjak le a cigiről - sokszor próbáltam kudarc, kudarc hátán, napi 10 szál kell, mert annyira feszült leszek, hogy halálkomolyan nem találom a helyem, nem érzem jól magam, mint aki hülye.
- legyen bejelentett munkaviszonyom - min.béren sínylődöm, rugalmas akarok maradni, ha lesz kilátásban interjú, vagy alkalmi jobban fizető munka - ne legyek szabadsághoz kötve
-anyagilag nem fog segíteni - mindenki tartsa el magát alapon, sokszor élek kölcsönökből
-havernőivel jól kell éreznem magam - gyakran flörtöl velük
jelenleg beszéltem vele arról, hogy annyira nincs mellette biztonság érzetem, és annyira kisebbségi komlexusom van, hogy ezt szerintem egy párkapcs-ban nem szabadna érezni és lehet abba kellene hagyni az egészet.
válasza: szeret, nem akarja a végét, stb.
kérlek ne olyan válaszokat írjatok, hogy szokjak le, meg jelentessem be magam, mert akkor ugyanott leszek a kérdésemmel.
előre is köszi
78%: Ebben tökéletesen igazad van,egy normális házasságban,ahol mind a két fél törekszik és le is tesz valamit az asztalra,ott van értelme a közös kasszának.
Itt nincs.Ugyanis a kérdező nem is akar állandó állást,jó neki a feketézés,de persze érezze magát biztonságban,hogy lesz,aki eltartja. Nem egy felnött gondolkodására vall,a majd csak lesz valahogy.Erre a mentalitásra akar gyereket szülni? A párja pontosan tudja,hogy ha belemenne a teljes eltartásba,akkor a kérdező a minimális motivációját is elveszítené arra nézve,hogy valaha rendes munkája legyen.
ok, nem mer rám alapozni
én egy csődtömeg vagyok a saját szememben is
felajánlottam, hogy fejezzük be
ő nem akar szakítani
hogy legyen erőm minden logikus érvvel előttem kidobni azt, akit szeretek, hogy boldog lehessen, akár mással?
szerintem ezzel jegyet váltanék a mennyországba majdan
Ez édes. Feltételei vannak? Akkor miért nem olyannal van, aki megfelel a feltételeinek?!
Mondd meg neki, hogy ha az ember szeret valakit, nem szokás megváltoztatni. Mármint jó esetben, és ha valóban szeret.
ő magától nem úgy néz ki, mint aki kitenne
ezért is kegyetlen erre várakozni
és a legszebb az egészben, hogy ha szakítok, azt fogja gondolni(hajlamos rá)hogy van valakim
ami azért rosszul esik, részemről ekkor áldozat meghozatalában(hogy elhagyom, csakis az ő boldogságáért)
amit eddig megtettem:
felmondtam külföldön, hogy ne szakítsunk
a kedvéért min.béren sínylődöm
a cigi ellen küzdök, eddig ezt nem tettem
a havernőinek képes vagyok köszönni
szóval én teszek a feltételekért
az én problémám, a flörtölései, hogy szigort kapok, de soha egy jó szó, hogy háttal fordulva alszik el, soha nem mondja hogy szeret, csak sms-ben, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!