Nem értem, hogy lehet ilyen. Olyan nagy kérés ez?
Párommal a nyaralásról beszélgetünk, már egy ideje. Ő nem szeret semmit megtervezni én viszont igen és egy nyaralást azért illene megszervezni, foglalózni stb.
Mondtam neki, hogy nekem minden vágyom, hogy a tengerhez menjünk teljesen mind1 hova, csak végre szeretném látni. (Mert még soha nem láttam)
Ő erről hallani se akar, azt mondja nem vonzza a tenger és ha akarta volna már elvitt volna inkább elvisz 2 hétre Siófokra fizet mindent én csak szervezzem meg. De engem nem érdekel a Balaton, minden évben ott vagyok a tengert szeretném már végre látni mondtam hogy 2-3 nap is elég, campingbe is jó lesz és nem is kell kifizetnie csak menjünk el. Erre azt mondta ennyi időre felesleges el menni és ha mennénk biztos nem campingbe mennénk. (Mindenre volt valami kifogása) Mondta, hogy korábbi kapcsolataiban is el akarták csábítani, de akkor se ment. (Sőt korábbi kapcsolataiban még csak nyaralni se mentek /5 év alatt/ )
Javasolta, hogy menjek el a barátnőimmel, de én nem velük hanem vele szeretnék romantikázni a tengerparton, naplementét nézni.
Nagyon elszomorodtam, hogy ennyit nem képes értem megtenni. (Egész évben a nyaralásomra spórolok, nekem ez nagyon fontos lenne, nem értem miért ilyen)
Szerintetek ez miért lehet? Olyan nagy kérés ez? /1 éve együtt/

ÉN ANNAK IS ÖRÜLNÉK HA A BALATONHOZ ELJUTNÉK
...

Hàny évesek vagytok és mióta vagytok együtt? Az is elõfordulhat, hogy fél a repülõtõl vagy a hosszù ùttól.
Egyébként én tengerpart mellett élek, valaki irta, hogy a só kimarja a bõrét. Lehet, de a tengervizének gyógyitó hatàsa van és össze sem lehet hasonlitani a Balaton vizével. A levegõ, a tenger szine stb. azt élvezni kell.

Már miért kéne elfogadnia? Ti nem tesztek meg olyat a párotoknak, amit nem akartok?
Mert én megszoktam tenni, koncertre rángat el, pedig nem élvezem, de tudom, hogy ő igen és velem akar lenni közben is. Ennyit megérne a barátjának is, nem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!