Nem értem, hogy lehet ilyen. Olyan nagy kérés ez?
Párommal a nyaralásról beszélgetünk, már egy ideje. Ő nem szeret semmit megtervezni én viszont igen és egy nyaralást azért illene megszervezni, foglalózni stb.
Mondtam neki, hogy nekem minden vágyom, hogy a tengerhez menjünk teljesen mind1 hova, csak végre szeretném látni. (Mert még soha nem láttam)
Ő erről hallani se akar, azt mondja nem vonzza a tenger és ha akarta volna már elvitt volna inkább elvisz 2 hétre Siófokra fizet mindent én csak szervezzem meg. De engem nem érdekel a Balaton, minden évben ott vagyok a tengert szeretném már végre látni mondtam hogy 2-3 nap is elég, campingbe is jó lesz és nem is kell kifizetnie csak menjünk el. Erre azt mondta ennyi időre felesleges el menni és ha mennénk biztos nem campingbe mennénk. (Mindenre volt valami kifogása) Mondta, hogy korábbi kapcsolataiban is el akarták csábítani, de akkor se ment. (Sőt korábbi kapcsolataiban még csak nyaralni se mentek /5 év alatt/ )
Javasolta, hogy menjek el a barátnőimmel, de én nem velük hanem vele szeretnék romantikázni a tengerparton, naplementét nézni.
Nagyon elszomorodtam, hogy ennyit nem képes értem megtenni. (Egész évben a nyaralásomra spórolok, nekem ez nagyon fontos lenne, nem értem miért ilyen)
Szerintetek ez miért lehet? Olyan nagy kérés ez? /1 éve együtt/
Nem nagy keres,de gondolj bele magad az o helyebe.Vegigcsinalni egy olyat amihez nincs kedve.
Kulombozoek vagytok,ezt vagy elfogadod vagy tovabblepsz.
De mi baja a tengerrel? Nem tud úszni? Mondjuk ott már az is élmény ha csak belelógatja a lábát az ember.
Ha ennyit nem képes megtenni érted, akkor jobb ha nem is folytatjátok. Szerintem.
az én barátom is ilyen... erre én is kíváncsi vagyok
bocs az offért
1 vagyok.
Az en parom akkor sem menne tengerre ha fizetnenek neki,o ilyen ilyennek fogadtam el.ha egyszer lessz penzem elmegyek a baratnoimmel,tedd te is ezt.
Azt még érteném, hogy ha unja a vízparti nyaralást, és mondjuk inkább hegymászósdit akar. Mert akkor tényleg csak a habitusa más, de a tenger és a Balaton közt ilyen értelemben nincs különbség, hiszen a Balatonnál nem lehet több mindent csinálni, mint tengernél.
Szerintem gáz, hogy nem megy veled, hogy beteljesüljön az álmod.
"Nagyon elszomorodtam, hogy ennyit nem képes értem megtenni."
Ne is haragudj, de te nem vagy normális. Nem szereti a tengert. Ez van. Fogadd el. Arra vágysz, hogy összeszorított szájjal üljön melletted a tengerparton? Ez neked romantikus?
Te miért nem teszed meg neki a Balatont? Olyan nagy kérés? Vagy az, hogy te nem szeretsz valamit, az fontosabb, mint az, hogy ő nem szeret valamit?
Szereted te egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!