Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keres egy esküvőszervező? Egy esküvőre értem.
Nálunk úgy működött (nem "gazdag körök"-ből valóak vagyunk :) ), az esküvőszervezőnk szerzett be egy csomó mindent (neki ugye egy csomó kapcsolata volt, nagykeráron kapott nagyon sok mindent) és a 10 %-át kérte mindennek, amit ő hozott. Most ezt hülyén írtam, de egy példa:
Hozta a virágokat, gyertyákat, meghívókat, lufikat, szalvétákat, asztaldíszeket stb. Ez mondjuk került összesen 150.000 Ft-ba (gőzöm sincs mennyi volt, csak példálózok), ő ennek a 10 %-át kérte, tehát 15.000 Ft-ot. Utána kiszámoltuk, hogyha saját magunk szereztük volna be ezeket, akkor kb 15-20 ezerrel került volna többe. Tehát simán megérte, pláne, h nem nekünk kellett rohangászni a dolgok után.
Ha jól tudom, ezen felül létezik olyan megállapodás is, hogy jutalékot kapnak azoktól a cégektől, akiktől "szállítanak". Szóval mindenki jól jár :) Én, mert olcsóbb és szakszerűbb (hozzáteszem, 200 fős esküvőről volt szó, egy 20 fősnél nyilván magam megoldom a dolgot), ő mert jól keres, és a cégek is, mert tőlük viszi a dolgokat.
Én úgy tudom, h a legtöbb esküvőszervező ilyen paraméterekkel "működik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!