Mit szólnátok hozzá, ha ezt mondaná a férjetek?
"Szebbet lehet találnék nálad,...de jobbat nem"...
Ennek most örülnöm kéne?Igazából rosszul esett,mert nem vagyok egy topmodell alkat,de éppen ezért nagyon sokat adok magamra.Úgy gondolom,hogy ha már engem választott,legyek én neki a legszebb!Nem hisztiztem érte,de megállt a kaja a számban,sértette a női önbecsülésemet.Egy nő nem szereti azt hallani,hogy a férje találna szebbet.Ha így is van,de nem mondanám ezt egy nőnek,ha férfi lennék.Nektek ez rosszul esett volna?
Miért, szerinted nem találna szebbet nálad? Dehogynem. De ez így van rendjén. Mindenkinél van szebb is, jobb is. Ő mégis azt mondta, hogy jobbat nem találna.
Na EZ már valami. Inkább becsüld meg ezt az embert.
Csupa felszínes válasz :/ Ha neked jó az hogy a külsőd miatt szeressenek, akkor balhézz vele nyugodtan. Szerintem ha helyes az önértékelésed akkor belátod annak az igazságát ha valaki azt mondja neked hogy "szebb, jobb, okosabb emberek is vannak nálunk, de nekem csak te kellesz".
Már ha nem kifejezetten célozgatott, és csak azért dícsér hogy burkoltan kritizálhasson. De ha a dícséret volt a szándéka akkor igenis becsüld meg magad.
Na nekem mit mondott a férjem valamelyik nap...?
A budin ültem... Benyitott és közölte:" Ha szaros vagy, ha büdös vagy, de mégis csak az enyém vagy.
Tiszta dili:) Utána vágtam a wc papír tekercset :)
jaaajmár! ezen nem kell felhúzni magad. gondolom azért vett feleségül mert szeret. szerintem te is tudod magadról, h milyen kvalitásaid vannak külsőleg.
én tudom magamról, h nem vagyok egy szépség, a párom mégis szeret.
Nos, ezért mondom én, hogy utálnám, ha valaki csak a belső értékeimért lenne velem. Marha jó érzés ha közlik az emberrel, hogy ugyan jó ember, csak épp nem szép.
Bár szerintem a férjed igenis szépnek talál (úgyhogy a fenti példa csak az eltúlzott verziója), és ezzel kedves akart lenni, talán bele sem gondolt mit is mondott, illetve, hogy ezt te hogyan értheted, de igen, nekem is rosszul esett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!