Mit szólnátok ahhoz, hogyha a férjetek a 8 éves fiatokkal járna kocsmába?
Vagány lehet a kiscsávó!
De ezt azért én nem hagynám.Miért engeded?Vagy önszántából akar menni?
Engem fúinak akartak volna s apám egész gyerekkoromban magával vitt kocsmázni ha ment (ismerösökkel kártyázni, zenés vacsis mulatóhelyek és masszív piázóhelyekre)
s ennek hála gyűlölöm a dohányszagot és a piát (talán ha tízszer voltam ittas). Ettől eltekintve késöbb is elakartam volna menni nélküle bulizni oda meg nem engedtek de én meg már hozzászoktam az esti császkáláshoz ugyhogy szívtam. :PMegvan neki a hangulata de szerintem egy gyereket nem kellene annak kitenni milyen is ha apuci részeg. Ő menjen, szíve joga de egy ekkora gyerek maradjon csak othon. Az anya nem attól lessz jó, hogy mindent megenged hanem, hogy a gyerek érdekében nemet is tud mondani.
" Amúgy a barátnőmről van szó, aki azt tartja magáról, hogy ő tökéletes anya, tökéletes feleség és tökéletes háziasszony egyben."
S mint látjuk a barátnője is tökéletes.
Sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!