Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a férjetek...

Mit szólnátok ha a férjetek azt mondaná elhizottak vagytok? (61KG 168CM) Én ezt tulzásnak érzem és szarul esik. Vastag a combom ez tény de mikor 55 kg voltam akkor is vastag volt. és most ezzel bánt mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 11:35
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
29%
Nézd attól függ,hogy hogy mondja! Én nem vagyok naiv. Legtöbbször reálisan látom magam,ahogy azt is,ha felkapkodok pár kilót. Nyilván ő sem hülye vagy vak,látja. Miért kellene hazudnia,ha mondjuk rákérdezek.
2011. jún. 30. 11:38
 2/35 anonim ***** válasza:
16%
Megpróbálnék lefogyni. Te teszel ezért valamit? Sportolsz, diétázol?
2011. jún. 30. 11:40
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elhízott nem lehetsz, legrosszabb esetben is csak túlsúlyos lehetsz, de nem hiszem, hogy nagyon. Úgyhogy tényleg túlzás, megértem, ha rosszul esik. Én biztos szóvá tenném...
2011. jún. 30. 11:41
 4/35 anonim ***** válasza:
76%
Én 10 kilóval több vagyok, mint te, és még sose mondta a férjem, hogy elhízott vagyok. Magasság ugyanannyi. Egyébként ő tökéletes? Nem hinném.
2011. jún. 30. 11:41
 5/35 anonim ***** válasza:
58%
Azt mondanám neki: az anyád a kövér az a hízlalt disznó! Utána nyakon vágnám, hogy visszarepülne oda ahonnan világra jött. Ja és nem lány vagyok
2011. jún. 30. 11:42
 6/35 anonim ***** válasza:
44%
Ő 55kg-san szeretett beléd, neki az tetszett. Lehet, hogy a 61 kg már sok neki. Szerintem figyelj oda az étkezésekre, az ételekre, kicsit mozogj mellé, pl járj el konditerembe, formásítsd a tested, és nem fog beszólogatni! :) Ő finoman (vagy nem finoman?!) próbált utalni rá, hogy neki ez így nem teljesen oké. Bár szerintem nem olyan vészes ez a testsúly, én ugyanezzel a magassággal vagy +1cm-vel 51kg vagyok, de nagyon vékony. Úgí vélem, ehhez a magassághoz az 55kg lenne a tökéletes. Ha a férjednek nem tetszik, nyugodtan a kedvében járhatsz egy kicsit (holott nem vagyok papucs-nő típus :D), de ez neked is csak előnyödre válik és te is jobban fogod magad érezni vékonyabban! ;)
2011. jún. 30. 11:42
 7/35 anonim ***** válasza:
32%

Én is megmondanám a feleségemnek és valószínűleg összekapná magát.

Sajnos nálunk fordítva van, ő szokott elzavarni edzeni, ha látja, hogy egy kicsit lelazítok.

2011. jún. 30. 11:44
 8/35 anonim ***** válasza:
50%

[link]

abszolút jó a súlyod.

én tuti elküldeném a búsba,senki sem tökéletes,ha meg ilyeneken filózik,hogy hány kg vagy akkor nem is szeret igazán.

2011. jún. 30. 11:45
 9/35 anonim válasza:
92%
168 cm-hez 61 kg egyáltalán nem elhízott, max. formás vagy, nem egy zörgő csontú valaki. Manapság az elhízásról fura fogalmuk van egyeseknek (ezt most konkrétan nem a férjedre értem, hanem úgy általában), 90-100 kg, na az már elhízás!
2011. jún. 30. 11:45
 10/35 anonim ***** válasza:
92%

*Szerintem elhízott nem lehetsz, legrosszabb esetben is csak túlsúlyos lehetsz,

Naaaaa!!! Ember! Még én sem vagyok túlsúlyos, a (majdnem) 10-zel többel, a normális felső határán vagyok. A kérdező az orvosilag normálisnak mondott közepén lehet kb. A bmi 18-25 között normális. Az enyém 24,8. Az övé 21,6.

Más kérdés, hogy esztétikailag kinek mit jelent a vékony, a normális meg a kövér.

2011. jún. 30. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!