Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a férjetek...

Mit szólnátok ha a férjetek azt mondaná elhizottak vagytok? (61KG 168CM) Én ezt tulzásnak érzem és szarul esik. Vastag a combom ez tény de mikor 55 kg voltam akkor is vastag volt. és most ezzel bánt mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 11:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ő maga a tökély. :(
2011. jún. 30. 14:11
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Barom szerintem. Én is 168 cm vagyok és 66 kg. És remekül érzem magam, még sosem voltam ilyen szép :)

Azzal egy kicsit vitatkoznék, hogy valaki, az "55kilós XY-ba szeret bele és vissza akarja kapni", mert minden ember változik az évek során, ha akarja, ha nem, és én pl a páromat épp ezekkel a változásokkal együtt szeretem. Lehet, hogy már soha nem lesz olyan szép dús a haja, mint ahogy megismertem, meg a hasa sem lesz olyan kockás, mint akkor 100 éve, de így is ugyanaz az ember, akibe beleszerettem.

Ha ezzel együtt nem fogad el, akkor szerintem gondold át a kapcsolatotokat !

2011. jún. 30. 15:58
 33/35 anonim ***** válasza:
26%

Tök mindegy a cm és a kg, a lényeg a testösszetétel, az izom és a testzsírszázalék mennyisége, valamint ezek eloszlása. Vagyis, hiába ugyanannyi kg és cm 2 ember, látványra óriási különbség lehet a kettő között.

Az mondjuk biztos, hogy nem vagy orvosilag veszélyeztetve a súlyod miatt, de esztétikailag tűnhetsz ducinak és bizonyos helyeken "hájasnak".

A párod meg csak elmondta a véleményét. Nem írtad hogyan adta elő, milyen formában, de baromi idegesítő, hogy az összes nő egyből kibukik ezen a témán és jön azzal a szöveggel, hogy "bezzeg az én férjemnek 100 kilósan is tetszem". Ez egyáltalán nem valószínű, hogy így van.

Amúgy elhiszem, hogy ő sem tökéletes, meg azt is, hogy rosszul esett neked, de szerintem saját magad miatt is elkezdhetnél kicsit odafigyelni a súlyodra. Most csak 6 kilót szedtél fel, 2 év múlva ez már plusz 12 lesz, 5 év múlva pedig 20, ha nem figyelsz oda.

Attól még, hogy múlnak az évek, nem kell külsőleg lerobbanni. Ugyanúgy lehet valaki vonzó 40 évesen is, csak hát ezért tenni kell...

2011. jún. 30. 17:13
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"baromi idegesítő, hogy az összes nő egyből kibukik ezen a témán"

Tegyük hozzá, hogy a férfiak nagy része viszont egyáltalán nem bukik ki ezen a témán és ha a felesége szóvá tenné, hogy felszedett pár kilót, maximum böffent egyet a tévé előtt és rávágja: na és? xDD

Szerintem, ha egy férfi elvárja, hogy a felesége úgy nézzen ki mondjuk 40 évesen, mint anno 20 évesen, akkor ő is legyen olyan, mint fiatal korában. Mert vica versa is kellene működnie és ez nem mindig történik meg.

Hogy ez kölcsönös legyen, két olyan ember párosítása szükséges, akiknek elsődleges szempontot tölt be önmaguk és a kapcsolatuk szempontjából is a maguk és a másik külseje.

De lehet csűrni-csavarni, ha egy öt kilós súlyingadozás valamilyen formában rányomja a pecsétjét a kapcsolatra, ha emiatt csökken a vonzalom, ott kétségtelenül bajok vannak. Bármennyire is függ alkattól, csontozattól, mindentől, kin hogy mutat ha ennyit felszed, egy ilyen ilyen magas nőt nem torzít el feltűnő mértékben ennyi kiló "plusz" és elhízottnak sem lehet nevezni, akármilyen a csontozata... hacsak egyáltalán nincs csontja. XD

Szerintem a legjobb megoldás a közös sport és a közös életmódváltás. A nők is igényelhetnek a pocakos, vagy éppen túl sovány, vagy csak éppen megereszkedett húsú férjük helyett csinos, izmos férfit. Ráadásul nő az önbizalmuk, jobb lesz az egészségük.

Hozzátenném, hogy ettől függetlenül tényleg vannak (még ha itt ez egyeseknek elképzelhetetlen is, mégsem árt tudni) olyanok, akik vonzónak találják a férjüket-feleségüket ducibban is. Vannak, akik nem. Mindenkinek más a fontos ahhoz, hogy szeressen valakit.

2011. jún. 30. 17:30
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

"Tegyük hozzá, hogy a férfiak nagy része viszont egyáltalán nem bukik ki ezen a témán és ha a felesége szóvá tenné, hogy felszedett pár kilót, maximum böffent egyet a tévé előtt és rávágja: na és? xDD "

Hű, ezt közelről tapasztaltam... :D

De igazából ez nem vicces :(

2011. jún. 30. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!