Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a férjetek...

Mit szólnátok ha a férjetek azt mondaná elhizottak vagytok? (61KG 168CM) Én ezt tulzásnak érzem és szarul esik. Vastag a combom ez tény de mikor 55 kg voltam akkor is vastag volt. és most ezzel bánt mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 11:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
94%
Tudom,hogy mindenkin máshogy oszlik el a súly,de nem hinném,hogy 168 centisen a 61 kiló sok lenne.Én a 160 centimmel vagyok 55-56 kiló,és pont jó vagyok.A férjednek inkább más problémája lehet,próbálj meg beszélni vele.
2011. jún. 30. 12:06
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rosszul esne.

Én is 168 cm vagyok, és pont 61 kg-mal mentem szülni. De ha rajtam maradt volna bármennyi túlsúly, férjem soha nem mondott volna ilyet. Most azzal "csesztet", hogy 46 kg vagyok. Ez idézöjel, mert csak akkor mondja, ha szúrja valamelyik csontom, mikor összebújunk. Ilyenkor megjegyzi óvatosan, hogy próbáljak meg picit felszedni (tudja, hogy beteg vagyok, ezért nem könnyü).

De sosem bántana meg, neki mindenhogy gyönyörü vagyok és teljesen látványos, hogy ez nem hazugság :P

Nálatok más lehet a háttérben, az tuti. Szerintem elférne egy kiadós beszélgetés.

2011. jún. 30. 12:08
 23/35 anonim ***** válasza:
66%
Én nem akarnék mindenáron megfelelni neki. Monddjuk ilyen pasival szóba sem állnék, aki ilyen kritikus velem szemben. Összejönnék a helyedben egy olyan sráccal, aki így is szexinek talál! Sok pasinak bejönnél, hidd el, és ők nem csípkelődnének pár kiló miatt!Szerintem sem szeret igazán, ha ilyen keményen beszólt. Lehet ezt finoman is!
2011. jún. 30. 12:14
 24/35 anonim ***** válasza:
66%

"Naaaaa!!! Ember! Még én sem vagyok túlsúlyos, a (majdnem) 10-zel többel, a normális felső határán vagyok."

Ezért írtam, hogy legrosszabb esetben. :) Nekem egyébként sem tetszenek annyira vékony nők. :P

2011. jún. 30. 12:28
 25/35 anonim ***** válasza:
68%
Ha magadnak sem tetszel így, akkor dobd le azt a 6 kilót, de a pasit mindenképp leckéztesd meg. Mert az egy dolog, ha finoman szól érte, de így, hogy elhízottnak nevez. Ha a helyedben lennék, ezek után nagyon kellene tepernie azért, hogy ne akarjak rögtön elválni.
2011. jún. 30. 12:30
 26/35 anonim ***** válasza:
84%
"Elhízott? Ez azért durva!!! 40-es méret lehetsz!!" inkább 36-38-as ;)
2011. jún. 30. 12:56
 27/35 anonim ***** válasza:
3%
Az én súlyom a BMI szerint az egészséges alsó határa, már majdnem vékony és a párom mégis szólt, hogy hát meghíztam és igaza is van. Mer thiába mutat a mérleg annyit, amennyi másnál vékony, nekem a kezem és a lábam két piszkafa ellenben minden súlyom a csípőmön és a derekamon van. Még a család tagjaim is megmondták, hogy igen sajnos elég előnytelen a kinézetem már bikiniben. tehát a centi és a súly így önmagában szinte semmit sem jelent. Minden azon múlik, hogy oszlik el az emberen. Én nem haragudtam meg a páromra, hanem neki álltam fogyózni, sportolni, küzdeni és szinte csak mégszorosabbá teszi a kapcsolatunkat a dolog, mert imádnivaló, ahogy támogat, ahogy mondja, ha visszajövök futásból, hogy gratulál meddig bírtam..stb..stb. Nem kell egyből megsértődni a férfiakra, ha szólnak, hiszen teljesen jogos. Én is szólok neki, ha már túl hosszú a haja vagy leette magát..:)
2011. jún. 30. 13:10
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Hülyének nézném, mert 168cm 61 kilóval sokminden, de nem elhízott. Ha ennyire zavarja, akkor ezt finoman is közölhetné, ha mindenáron az 55kg-ot akarja vissza.
2011. jún. 30. 13:29
 29/35 anonim ***** válasza:
83%
szerintem beszéljétek meg, egyébként nem hiszem hogy olyan rossz lenne a helyzet
2011. jún. 30. 13:44
 30/35 anonim ***** válasza:
85%

Igen, zavarna, mivel ez egyáltalán nem túlsúly. Bizonyos alkati adottságok ellen meg nagyon nehéz tenni.

Ha ilyen magasság mellett lennék vagy 100 kg és akkor jegyezné meg, akkor meg tudnám, hogy csak az egészségemért aggódik.

Szerencsére az én férjem soha nem akad fenn egy pár plusz-mínusz kilón, mint ahogy én sem az ő kilóin.

Ha nagyon zavar, próbálj kicsit lefogyni, mondjuk 3-4 kg-t, de többet nem kell.

Még ha tényleg kövér lennél, akkor esetleg megérteném a férjed, a férfiaknak általában (szerencsére nem mindegyiknek) a külső az egyik legfontosabb egy kapcsolatban, vizuális típusok.

De a te esetedben tényleg nem beszélhetünk elhízásról.

2011. jún. 30. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!