Mit szólnátok ha a férjetek azt mondaná elhizottak vagytok? (61KG 168CM) Én ezt tulzásnak érzem és szarul esik. Vastag a combom ez tény de mikor 55 kg voltam akkor is vastag volt. és most ezzel bánt mit tegyek?
Nekem rosszul esne.
Én is 168 cm vagyok, és pont 61 kg-mal mentem szülni. De ha rajtam maradt volna bármennyi túlsúly, férjem soha nem mondott volna ilyet. Most azzal "csesztet", hogy 46 kg vagyok. Ez idézöjel, mert csak akkor mondja, ha szúrja valamelyik csontom, mikor összebújunk. Ilyenkor megjegyzi óvatosan, hogy próbáljak meg picit felszedni (tudja, hogy beteg vagyok, ezért nem könnyü).
De sosem bántana meg, neki mindenhogy gyönyörü vagyok és teljesen látványos, hogy ez nem hazugság :P
Nálatok más lehet a háttérben, az tuti. Szerintem elférne egy kiadós beszélgetés.
"Naaaaa!!! Ember! Még én sem vagyok túlsúlyos, a (majdnem) 10-zel többel, a normális felső határán vagyok."
Ezért írtam, hogy legrosszabb esetben. :) Nekem egyébként sem tetszenek annyira vékony nők. :P
Igen, zavarna, mivel ez egyáltalán nem túlsúly. Bizonyos alkati adottságok ellen meg nagyon nehéz tenni.
Ha ilyen magasság mellett lennék vagy 100 kg és akkor jegyezné meg, akkor meg tudnám, hogy csak az egészségemért aggódik.
Szerencsére az én férjem soha nem akad fenn egy pár plusz-mínusz kilón, mint ahogy én sem az ő kilóin.
Ha nagyon zavar, próbálj kicsit lefogyni, mondjuk 3-4 kg-t, de többet nem kell.
Még ha tényleg kövér lennél, akkor esetleg megérteném a férjed, a férfiaknak általában (szerencsére nem mindegyiknek) a külső az egyik legfontosabb egy kapcsolatban, vizuális típusok.
De a te esetedben tényleg nem beszélhetünk elhízásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!